Breaking News

Χάνοντας τον έλεγχο μιας BMW M3 (video)

Χάνοντας τον έλεγχο μιας BMW M3 (video)

Ο ιδιοκτήτης της BMW M3 που θα δείτε στο παρακάτω video θέλησε να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες, ωστόσο αποδείχτηκε ότι είναι ατζαμής.

Αφού τοποθέτησε την κάμερα εντός της M3 βγήκε στον αυτοκινητόδρομο και άρχισε να επιταχύνει. Προσπερνούσε το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο έχοντας αναπτύξει υψηλή ταχύτητα, ενώ κάποια στιγμή η M3 αρχίζει να πλαγιολισθανει, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και χτυπάει δεξιά και αριστερά πάνω στα προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Το θετικό είναι ότι η M3, καθαρά από τύχη, δε συγκρούστηκε με κανένα αυτοκίνητο.

Πέρα όμως από κακός οδηγός ο ιδιοκτήτης της M3 είναι και ιδιαίτερα ανεύθυνος, καθώς δε φορούσε καν τη ζώνη ασφαλείας του, ενώ είχε απενεργοποιήσει το σύστημα έλεγχου ευστάθειας (DSC) κάτι που το πράττεις μόνο όταν ξέρεις να χειριστείς τις αντιδράσεις μιας M3 και σίγουρα όχι σε αυτοκινητόδρομο.


Tags assigned to this article:
BMWM3

Related Articles

Πλαγιομετωπική σύγκρουση με Toyota Hilux (video)

Εξερχόμενο σε αυτοκινητόδρομο από κάθετο δρόμο ένα λευκό Toyota Hilux παρασύρθηκε από ένα Jeep, το οποίο μάλιστα ρυμουλκούσε τροχόσπιτο βάρους

Μια ουρανοκατέβατη Cadillac (video)

Για ακόμα φορά ηλικιωμένος οδηγός γίνεται είδηση, όχι επειδή τα καταφέρνει πίσω από το τιμόνι παρότι πέρασαν τα χρόνια, αλλά

Καταστράφηκε μια BMW M5 αξίας 117.900 ευρώ

Πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολο να συναντήσετε στο δρόμο μια M5 First Edition, καθώς ο αριθμός των αντιτύπων της που