Breaking News

Γονίδια από το Lada Niva έχει το νέο Vesta Cross Sedan

Γονίδια από το Lada Niva έχει το νέο Vesta Cross Sedan

Σε κάποια ορεινή κακοτράχαλη διαδρομή το ακούραστο, παρά τα χρόνια του, Lada Niva ενδέχεται πλέον να συναντηθεί με τον απόγονο του, το νέο Vesta Cross Sedan.

Το νέο περιπετειώδες μοντέλο της ρώσικης εταιρίας αποτελεί το τέταρτο μοντέλο στην οικογένεια των Vesta, ενώ η σχεδίαση του σίγουρα δε μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορη.  Ξεχωρίζει κυρίως για τα ανάγλυφα τμήματα των εμπρός και πίσω θυρών σε σχήμα μπούμερανγκ.

Μαύρο πλαστικό προστατευτικό καλύπτει χαμηλά περιμετρικά το αμάξωμα, ενώ σίγουρα αυτό που του δίνει περισσότερο «θάρρος» γα να βγει εκτός ασφάλτου είναι η απόσταση των 203 χλστ. από το έδαφος χάρη στην ψηλότερη ανάρτηση του.

Το εσωτερικό του τώρα, το οποίο δεν είναι ότι πιο μοντέρνο έχουμε δει, είναι ίδιο με αυτό του πεντάθυρου Vesta.

Η εξοπλιστική του λίστα περιλαμβάνει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρικά παράθυρα, πολυλειτουργικό τιμόνι, κλιματισμό, δερματίνη σε γκρι ή πορτοκαλί απόχρωση και οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Το βιβλίο των παραγγελιών έχει ήδη ανοίξει για το νέο Vesta Cross Sedan και σύντομα θα εισέλθει στη γραμμή παραγωγής, ενώ προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ρωσίας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LadaNivaVesta Cross Sedan

Related Articles

Ανάκληση λόγω μπαταρίας για δεκαέξι Pagani Huayra

Όταν βάζουμε ως τίτλο «μεγάλη ανάκληση» για το τάδε μοντέλο μιας αυτοκινητοβιομηχανίας συνήθως αναφερόμαστε σε εκατοντάδες ή ακόμα και σε

Πόσα Lada έχουν πουληθεί το 2020;

Η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη, μεταξύ άλλων και για τις πωλήσεις αυτοκινήτων, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει καταρρακώσει

Το τροχόσπιτο της Porsche 911 Speedster

Το να βλέπεις μια Porsche να ρυμουλκεί τροχόσπιτο δεν είναι σίγουρα συνηθισμένη εικόνα, ειδικά όταν μιλάμε για μια ιστορική 911