Breaking News

Δείτε πως φτιάχνεται ο διαχύτης της Porsche Macan Turbo (video)

Δείτε πως φτιάχνεται ο διαχύτης της Porsche Macan Turbo (video)

Κάθε κομμάτι που απαρτίζει το «σώμα» της Macan Turbo Performance Edition και είναι φτιαγμένο από το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive Manufaktur αποτελεί προϊόν προσεγμένης δουλειάς.

Αυτό θα το διαπιστώσετε άλλωστε και στο παρακάτω video όπου θα δείτε πως κατασκευάζεται ο πίσω διαχύτης της ισχυρότερης Macan. Με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία οι τεχνικοί της γερμανικής εταιρίας σμιλεύουν και βάφουν στο χέρι τον πίσω διαχύτη της Macan Turbo, ενώ στη συνέχεια μονώνουν με χαρτοταινία, ώστε να προσθέσουν μια κόκκινη λωρίδα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Σειρά μετά έχει το καθάρισμα και το γυάλισμα.

Ο V6 κινητήρας των 3.6 λίτρων προσφέρει στην Macan Turbo Performance Edition  ισχύ 440 ίππων, ροπή 600 Nm, επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτ. και τελική ταχύτητα 272 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Macan Turbo Performance EditionPorsche

Related Articles

Υβριδικό αλλά με εντυπωσιακές επιδόσεις το Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Ποιος είπε ότι τα υβριδικά μοντέλα δε μπορούν να είναι και γρήγορα; Σίγουρα πάντως όχι η Peugeot, καθώς παρουσίασε το

Περιορισμό ταχύτητας στα 180 χλμ./ώρα σε όλα τα Volvo

Ώριμη και με ρίσκο θα χαρακτηρίζαμε την εν λόγω απόφαση της Volvo, καθώς η υπερβολική ταχύτητα είναι από τους βασικότερους

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» για τις γυναίκες είναι το…

Oι γυναίκες εδώ και δεκαετίες έχουν αποδείξει ότι η οδήγηση και τα αυτοκίνητα δεν είναι αποκλειστικά αντρικά ζητήματα. Μάλιστα υπάρχει