Breaking News

Παρακολουθήστε την καταδίωξη μιας BMW από ελικόπτερο (video)

Παρακολουθήστε την καταδίωξη μιας BMW από ελικόπτερο (video)

Πλάνα από ελικόπτερο της αστυνομίας θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω που καταγράφουν μια λευκή BMW Σειράς 5 να καταδιώκεται σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες.

Εντός του αυτοκινήτου δεν είναι σαφές πόσοι επέβαιναν, πιθανότατα πάντως δυο, ενώ ο οδηγός κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία καταδίωξε ανεπιτυχώς την εν λόγω BMW Σειράς 5  πέμπτης γενιάς, καθώς εντός της βρίσκονταν διαρρήκτες, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να διαφύγουν εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου που βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο 405. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δυο εβδομάδες στην περιοχή Topanga.



Related Articles

Κατανάλωση αλκοόλ και υπερβολική ταχύτητα-5.097 παραβάσεις σε μια μόνο εβδομάδα

Φαίνεται ότι στους Έλληνες οδηγούς μας αρέσει να το «τσούζουμε» και στη συνέχεια όχι απλά να πιάνουμε τιμόνι, αλλά να

Το νέο αεροσκάφος της Honda

Παρότι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας προηγούμενων ετών διαψεύστηκαν, καθώς δεν προβλέπεται στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον να μετακινούμαστε με ιπτάμενα αυτοκίνητα,

Υπερβολική ταχύτητα και κινητό τηλέφωνο στην οδήγηση-6.381 παραβάσεις

Χωρίς διακοπή συνεχίζει να εφαρμόζει η Τροχαία το πρόγραμμα των στοχευμένων της ελέγχων. Έτσι λοιπόν το χρονικό διάστημα από 20