Breaking News

Αχαρνές: Σύλληψη για κλοπές οχημάτων – Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις

Αχαρνές: Σύλληψη για κλοπές οχημάτων – Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις

Συνελήφθη πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, 18-4-2024, στην περιοχή των Αχαρνών, 39χρονος ημεδαπός, για κλοπές οχημάτων κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον 39χρονο να περιεργάζεται σταθμευμένη μοτοσυκλέτα στην περιοχή των Αχαρνών για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή 3 μέρες νωρίτερα.

Στη θέα των αστυνομικών ο 39χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση και προκαλώντας φθορές σε εξοπλισμό αστυνομικού, όμως ανωτέρω αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Διαβάστε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική – Εξιχνιάστηκαν 35 περιπτώσεις κλοπών (φωτογραφίες & βίντεο)

Στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, συσκευή η οποία συνδέεται με τον εγκέφαλο οχήματος με σκοπό την εκκίνηση καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων. Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Related Articles

Άγρια καταδίωξη ενός… τρακτέρ – Η τρομακτική στιγμή που χτυπήθηκε από περιπολικό και τούμπαρε (βίντεο)

Από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν επιχείρησε να ξεφύγει ο οδηγός ενός τρακτέρ! Έτσι λοιπόν ανέπτυξε ταχύτητα (όσο γρήγορα δηλαδή

Πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν σε κάλεσμα για κόντρες – Πέντε συλλήψεις και κατασχέσεις μοτοσικλετών

Μάστιγα αποτελούν οι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας (κόντρες) σε δημόσιους δρόμους της χώρας μας. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης

Ένα Nissan Qashqai καρφώθηκε πίσω από φορτηγό (video)

Κάποιο παθολογικό αίτιο ή αϋπνία ήταν προφανώς ο λόγος που το ασημί Nissan Qashqai έπεσε με ταχύτητα πίσω από ένα