Τα 5 κορυφαία συστήματα της Mercedes (video)

Τα 5 κορυφαία συστήματα της Mercedes (video)

Ένας από τους πολλούς λόγους που κάνουν το αστέρι της Mercedes ακόμα πιο λαμπρό, είναι η πληθώρα τεχνολογιών που ενσωματώνει στα μοντέλα της.

Η γερμανική premium εταιρία μέσα από το παρακάτω σύντομο video μας δείχνει τα πέντε σημαντικότερα τεχνολογικά συστήματα που μπορεί να βρει κάνεις σε ένα επιβατικό ή επαγγελματικό της μοντέλο.

Στη θέση νούμερο πέντε βρίσκονται τα αναπαυτικά της καθίστα που ξεκουράζουν το σώμα και προσφέρουν μέχρι και μασάζ. Συνεχίζουμε με το νούμερο πέντε, όπου συναντάμε το σύστημα ευστάθειας απέναντι στους ισχυρούς πλευρικούς ανέμους που χτύπουν το όχημα.  Στη θέση νούμερο τρία κατατάσσονται τα υποαλλεργικά υλικά τα όποια χρησιμοποιούνται στην καμπίνα και τα ειδικά φίλτρα του κλιματισμού.

Προχωράμε στη θέση νούμερο δυο, όπου εντυπωσιάζει το σύστημα “Magic body control”. Αισθητήρες σκανάρουν το δρόμο μπροστά από το όχημα και προσαρμόζουν από πριν την ανάρτηση ανάλογα με την ποιότητα του οδοστρώματος.

Στην κορυφή βρίσκεται το σύστημα fit and healthy, το οποίο μετράει ακόμα και τους καρδιακούς παλμούς του οδηγού.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

O κλιματισμός της Bugatti Chiron δροσίζει μέχρι και διαμέρισμα

O Ιούλιος μας έχει δείξει με τις υψηλές του θερμοκρασίες ότι βρισκόμαστε στην καρδία του καλοκαιριού, μια περίοδο όπου η

Kάπως έτσι θα είναι το νέο Skoda Kamiq (video)

To προφίλ του νέου Skoda Kamiq σκιαγραφούν τα δυο σκίτσα που δημοσίευσε η τσέχικη εταιρεία και δείχνουν το εμπρός και

Φωτισμός στη μάσκα της BMW! Εντυπωσιακό ή κιτς;

Αντικείμενο συζήτησης στα νέα μοντέλα της BMW γίνεται συχνά η μάσκα τους, καθώς διαρκώς μεγαλώνει σε μέγεθος, ενώ η σχεδιαστική