Breaking News

Τα μοντέλα της Pagani στο Σαλόνι της Γενεύης

Τα μοντέλα της Pagani στο Σαλόνι της Γενεύης

Η ανοδική πορεία που κατέγραψε η Pagani το 2017 θα γιορταστεί με την παρουσία δυο ξεχωριστών μοντέλων της στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, η ιταλική εταιρία των supercar αν και δεν αναφέρει ακριβή αριθμό πωλήσεων το 2017, υπογραμμίζει ότι ο κύκλος εργασιών της αυξήθηκε 29% σε σύγκριση με το 2016.

Παράλληλα ο ιδρυτής και πρόεδρος της Pagani, Οράσιο Παγκάνι, προβλέπει ότι το 2018 θα είναι το πιο πολυάσχολο έτος για την εταιρία του, καθώς θα παραδώσει 40 μοντέλα., ενώ δηλώνει ότι δε θα αυξηθεί η παραγωγή, αλλά θα δοθεί έμφαση στις υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες της.

Στην ελβετική πόλη τώρα η Pagani θα φέρει το αμερικανικών προδιαγραφών Huayra Roadster και τη μοναδική Zonda HP Barchetta που εμφανίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Pebble Beach.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Huayra RoadsterPaganiZonda HP Barchetta

Related Articles

H Nissan βρήκε τρόπο να είναι πάντα φορτισμένο το smartphone σας

Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές ώρες το κινητό μας τηλέφωνο, όχι μόνο για να μιλάμε ή να στέλνουμε γραπτά μηνύματα, αλλά και

Ενδοοικογενειακή κόντρα για τα Audi RS3 Sedan και R8 V10 Spyder (video)

Όταν ο μικρός σου αδελφός σε προκαλεί, αλλά ξέρεις ότι είσαι πιο δυνατός από αυτόν τότε η αναμέτρηση δεν έχει

Ραντεβού έδωσαν 1.321 Bentley πετυχαίνοντας ρεκόρ

Πόσα εκατομμύρια ευρώ άραγε να αξίζουν συνολικά οι 1.321 Bentley που συγκεντρώθηκαν στο ίδιο μέρος; Δεν το γνωρίζουμε, όμως ξέρουμε