Breaking News

Το Toyota Proace Lerina με διπλό κρεβάτι στην οροφή

Το Toyota Proace Lerina με διπλό κρεβάτι στην οροφή

Τον πιο εκδρομικό του χαρακτήρα δείχνει το Toyota Proace μέσα από τη νέα έκδοση Lerina, η οποία είναι ιδανική για διανυκτέρευση στη φύση.

Η εν λόγω νέα έκδοση του ιαπωνικού βαν πήρε το όνομά της από τα γαλλικά νησιά Λερίνες, ενώ μπορεί να μεταφέρει μέχρι έξι επιβάτες.

Διαθέτει δυο αποσπώμενα καθίσματα, ένα διπλό κρεβάτι στην επεκτεινόμενη προς τα επάνω οροφή του και μια πλευρική τέντα με φωτισμό LED. Παράλληλα εξοπλίζεται με ηλιακά πάνελ 100W και σόμπα 2.2kW για τις χειμερινές αποδράσεις.

Στο εσωτερικό του υπάρχει αρκετός χώρος, τα εμπρός καθίσματα είναι περιστρεφόμενα, τα πίσω αναδιπλώνονται, ενώ έχει τοποθετηθεί επίσης μεγάλη ντουλάπα, μοντέρνα λευκά έπιπλα, κουζίνα με νεροχύτη, ψυγείο 25 λίτρων και δεξαμενή για πόσιμο νερό.

Το Proace Lerina ωστόσο μπορεί να κινηθεί και μέσα στην πόλη, καθώς το μήκος του δε ξεπερνά τα 4,95 μέτρα και το ύψος του τα 1,98 μέτρα.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2.0 λίτρων, ο οποίος σε συνδυασμό με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο αποδίδει 120 ίππους και με αυτόματο 180 ίππους.

Στη λίστα της έκδοσης Lerina περιλαμβάνονται ζάντες 17 ιντσών, δορυφορική πλοήγηση, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, έγχρωμη οθόνη TFT και cruise control.

Τη μετατροπή του άκρως εκδρομικού Proace Lerina ανέλαβε η βρετανική εταιρία Wellhouse Leisure. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ η διάθεση του θα γίνεται σε εννέα εκθεσιακούς χώρους της Βρετανίας, της Ουαλίας και της Σκωτίας, ενώ η τιμή του διαμορφώνεται στα 47.489 ευρώ.


Tags assigned to this article:
Proace LerinaToyota

Related Articles

Επετειακό Nissan 370Z τιμά το Datsun 240Z

Πριν από μισό αιώνα το αγωνιστικό Datsun 240Z πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ έμελλε να

Τα θωρακισμένα περιπολικά Jeep Grand Cherokee της αντιτρομοκρατικής (video)

Βλέποντας τα γερασμένα και κακοσυντηρημένα Skoda Octavia και Citroen Xsara της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα, αντιλαμβάνεται κανείς

Η νέα Toyota Supra χωρίς οροφή είναι πανέμορφη

Κάπως έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η ανοιχτή έκδοση της Toyota Supra, αν βέβαια η ιαπωνική εταιρεία αποφασίσει στο μέλλον