Breaking News

Η McLaren 570S Spider του Αγίου Βαλεντίνου

Η McLaren 570S Spider του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή για τους ερωτευμένους καθώς γιορτάζουν, ενώ κάποιος ή κάποια τυχερή θα λάβει δώρο όχι σοκολατάκια και λουλούδια, αλλά μια ειδική για την περίσταση McLaren 570S Spider.

Δημιουργήθηκε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ από την παλέτα της δε θα μπορούσε να μην επιλεγεί η απόχρωση “Vermillion Red”.

To φλογερό κόκκινο χρώμα του πάθους επικρατεί και στο εσωτερικό της, καθώς το συναντάμε στα καθίσματα, στο τιμόνι, στις ζώνες ασφαλείας και στο ταμπλό.

Παράλληλα κόκκινες είναι επίσης οι δαγκάνες των φρένων και το περίγραμμα στα ελαστικά Pirelli P Zero. Από ανθρακόνημα είναι κατασκευασμένα τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, το μπροστινό splitter, το κάλυμμα του κινητήρα και ο πίσω διαχύτης.

Ο V8 twin-turbocharged κινητήρας των 3.8 λίτρων έχει ισχύ 570 ίππων και ροπή 600 Nm. Οι επιδόσεις της αναφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2 δευτ. και τελική ταχύτητα 328 χλμ./ώρα. Σημειώστε ότι με ανοιχτή την οροφή η τελική ταχύτητα «περιορίζεται» στα 315 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
570S SpiderMcLarenPirelli P Zero

Related Articles

Καψόνια στους νεοσύλλεκτους εκσκαφείς της Volvo (video)

Σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση πέρασαν τα νέα εκσκαφτικά μηχανήματα της Volvo για τις ανάγκες της διαφημιστικής τους καμπάνιας. Σε ρόλο αυστηρού

Γιατί κρύβεται μέσα στους θάμνους αυτή η Pagani Huayra;

Προφανώς ένα πανέμορφο μοντέλο όπως είναι η Pagani Huayra δεν έχει κανένα λόγο να κρύβεται, επομένως άλλος είναι ο λόγος

Νέο Fiat 500 La Prima: Βάλτε το στην πρίζα και όλα θα πάνε πρίμα! (video)

Το δημοφιλές Fiat 500 διατίθεται πλέον και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ενώ αρχικά μας συστήθηκε με cabrio αμάξωμα στη συλλεκτική έκδοση