Breaking News

Τράκαραν μεταξύ τους McLaren, Porsche και Mercedes (video)

Τράκαραν μεταξύ τους McLaren, Porsche και Mercedes (video)

Σύγκρουση γιγάντων θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Κολομβία.

Ο λόγος είναι ότι σε αυτό ενεπλάκησαν  μια McLaren 650S, μια Porsche Boxster S, μια Mercedes-AMG GT S και ένα Toyota Land Cruiser Prado. Τα τρία supercar και το ιαπωνικό SUV τράκαραν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Τούντζα με την Μπογκοτά.

Ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο η ολισθηρότητα του εδάφους σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα, όταν κάποιο από τα τέσσερα οχήματα επιχείρησε αλλαγή λωρίδας. Οι οδηγοί των οχημάτων μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται σταθερή.

Από τις φωτογραφίες και το σχετικό video φαίνεται ότι έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές το εμπρός τμήμα της Boxster S και της AMG GT S, το Land Cruiser Prado έχει καταλήξει σε ένα χαντάκι, ενώ βαρύτερα «πληγωμένη» δείχνει η 650S.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η ισχυρότερη μέχρι τώρα Porsche 911 Carrera S – Με 480 ίππους και πληθώρα αναβαθμίσεων (φωτογραφίες)

H Porsche επαναφέρει στη γκάμα της εμβληματικής 911 την έκδοση Carrera S, η οποία επιστρέφει πιο ισχυρή από ποτέ. Σύμφωνα

Δυστυχώς αυτή η Ferrari δεν ήξερε κολύμπι (video)

Σημαντικές ζημιές ή ακόμα και ολική καταστροφή ενδέχεται να έχει υποστεί η κόκκινη Ferrari FF που θα δείτε στο παρακάτω

Εκατό πολύ ξεχωριστές Maserati

H έκδοση Royale είναι ιστορική στη γκάμα της Maserati, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1986 στην Quattroporte, ενώ είχε