Breaking News

Πού κατασκευάστηκαν 3 εκατομμύρια Nissan Qashqai;

Πού κατασκευάστηκαν 3 εκατομμύρια Nissan Qashqai;

Σχεδόν μια δεκαετία χρειάστηκε το εργοστάσιο της Nissan που βρίσκεται στο Σάντερλαντ της Βρετανίας για να φτάσει την παραγωγή του δημοφιλούς Qashqai στον αριθμό ορόσημο των 3 εκατομμυρίων μονάδων.

Τη χρονιά που έφυγε η εν λόγω μονάδα παραγωγής της Nissan που λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες κατασκεύασε συνολικά 346.856 Qashqai εκ των οποίων τα  265.520 πουλήθηκαν στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι το ιαπωνικό SUV είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη. Θεωρείται ηγέτης στην κατηγορία του ενώ έχει αποσπάσει πάνω από 80 βραβεία.

Παράλληλα η Nissan ανακοίνωσε ότι το 2017 πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων συμπεριλαμβανομένων και των μοντέλων της Datsun. Σε σύγκριση με το 2016 λοιπόν καταγράφηκε άνοδος της τάξης του 3,8%. Οι χώρες με τη μεγαλύτερη άνοδο πωλήσεων για την Nissan ήταν η Ισπανία (+9.4%), η Γαλλία (+3%) και η Ρωσία (+12.4%).



Related Articles

Η πολύχρωμη Lamborghini Revuelto – Πάνω από 430 ώρες την έβαφαν με το χέρι (φωτογραφίες & βίντεο)

Η Lamborghini ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο πάνω σε μια Revuelto, την οποία μετέτρεψε σε καμβά. Γιορτάζοντας τα 60 της

Με Toyota μετακινείται ο Πάπας Φραγκίσκος

Το νέο αυτοκίνητο του Πάπα Φραγκίσκου είναι ένα Toyota και δείχνει σωστή επιλογή, καθώς οι άνθρωποι του Θεού δεν πρέπει

Ιπτάμενο ταξί από τη Hyundai (video)

Πιθανότατα σήμερα το πρωί κολλήσατε αρκετή ώρα στην κίνηση των δρόμων μέχρι να φτάσετε στη δουλειά σας. Οι ασφυκτικά γεμάτες