Breaking News

Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητα

Έκλεψαν 4 τόνους πορτοκάλια και τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητα

Την προσοχή των αστυνομικών στη Σεβίλλη της Ισπανίας τράβηξαν δυο αυτοκίνητα που έδειχναν ασφυκτικά φορτωμένα και έτσι τους έκαναν σήμα για έλεγχο.

Οι οδηγοί τους αρνήθηκαν να σταματήσουν και προσπάθησαν να διαφύγουν. Έτσι ξεκίνησε καταδίωξη με τα δυο αυτοκίνητα να αναζητούν διέξοδο σε ένα χωματόδρομο, όπου όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι αμφότερα τα αυτοκίνητα ήταν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο γεμάτα με πορτοκάλια.

Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι έρχονταν από πολύ μακριά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους έκοβαν τα πορτοκάλια από δέντρα κάνοντας στάσεις… Φυσικά η δικαιολογία αυτή δεν έπεισε τους αστυνομικούς, ενώ αργότερα εντοπίστηκε και ένα φορτηγάκι επίσης γεμάτο πορτοκάλια.

Η έρευνα έδειξε ότι οι συνολικά 4 τόνοι πορτοκαλιών είχαν κλαπεί από το εμπόρευμα ενός πλοίου. Διώξεις για την κλοπή ασκήθηκαν σε ένα ζευγάρι, στο γιο τους και σε δυο αδέλφια.


Tags assigned to this article:
ΙσπανίαπορτοκάλιαΣεβίλλη

Related Articles

Μοτοσικλετιστής πέφτει πίσω από ένα Ford Focus ST (video)

Κακή ανάμνηση θα έχει σίγουρα ο αναβατής μιας παλιάς μοτοσικλέτας  από το πίσω τμήμα του Ford Focus ST, καθώς το

Οι αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από 4 Μαΐου

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, καταργούνται οι περιορισμοί μετακινήσεων των πολιτών και η υποχρεωτική αποστολή SMS στο 13033,

Έσπασε τον τοίχο και εισέβαλε μέσα στο αεροδρόμιο με 160 χλμ./ώρα (video)

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου και θυμίζει τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο ευτυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο. Ο