Η πρώτη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μόνο για γυναίκες (video)

Η πρώτη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μόνο για γυναίκες (video)

Αν θυμάστε μια είδηση πριν από μερικούς μήνες που έλεγε ότι πλέον στη Σουηδική Αραβία θα επιτρέπεται και στις γυναίκες να οδηγούν, τότε μάλλον καταλάβατε σε ποια χώρα βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων αποκλειστικά για πελάτες γένους θηλυκού.

Στα εγκαίνια της εν λόγω ιδιαίτερης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης Τζέντα πλήθος γυναικών έδωσαν το «παρών». Μη νομίζετε βέβαια ότι τα αυτοκίνητα που προορίζονται για τις γυναίκες της χώρας είναι τα εξωτικά supercars που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε πολλές χώρες της Μέσης  Ανατολής.

Αντιθέτως εκεί φιλοξενούνται ταπεινότερα μοντέλα διαφόρων εταιριών όπως της Chevrolet, της Nissan, της Kia και της Toyota με βασικό τους χαρακτηριστικό την οικονομία καυσίμου που προσφέρουν.

Στο παρακάτω video θα ακούσετε τι δήλωσαν οι μελλοντικές γυναίκες οδηγοί στη κάμερα σχετικά με το πως νιώθουν που θα πιάσουν τιμόνι για πρώτη φορά στα χέρια τους, φορώντας βέβαια πάντα τη μαντίλα τους…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η Volvo σταματάει τη χρήση πλαστικών αντικειμένων

Τη φιλικότητα της προς το περιβάλλον η Volvo δε τη δείχνει μόνο μέσα από τα υβριδικά και ηλεκτροκίνητα μοντέλα της.

Νέο Ford Puma ST: Ένα μικρό crossover με 200 ίππους (video)

Tην ισχυρότερη έκδοση ST του Puma αποκάλυψε η Ford Performance, διότι και τα μικρά crossover πλέον μπορούν να ξεδιπλώσουν τη

Στο σφυρί με υψηλότατη τιμή ένα από τα μόλις 250 Volkswagen XL1

Πριν από πέντε χρόνια η Volkswagen μας είχε εντυπωσιάσει βάζοντας στη γραμμή της παραγωγής το φουτουριστικό μέχρι και σήμερα XL1.