Breaking News

To Fiat Panda Waze αποφεύγει δρόμους με κίνηση

To Fiat Panda Waze αποφεύγει δρόμους με κίνηση

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς Fiat Panda, όπως είναι ξεκάθαρο και από την ονομασία της, ενσωματώνει τη δημοφιλή εφαρμογή Waze.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιταλική εταιρία το Panda είναι το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία του που αποκτά την εφαρμογή Waze. Για όσους δε γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μέσω της εφαρμογής πάνω από  100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο πληροφορούνται σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση και τα ατυχήματα στους δρόμους, για τα πλησιέστερα πρατήρια υγρών καυσίμων με τη χαμηλότερη τιμή, ανταλλάσοντας μεταξύ τους στοιχεία και έτσι εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

H εφαρμογή Waze στο Panda λειτουργεί ταυτόχρονα με το σύστημα πολυμέσων Uconnect, με την εναλλαγή να γίνεται απλά με ένα άγγιγμα στην οθόνη αφής τoυ συνδεδεμένου smartphone.

To Panda Waze φέρει την crossover αμφίεση της έκδοσης Cross. Το λογότυπο Waze έχει τοποθετηθεί στα εμπρός φτερά, διαθέτει μαύρα πλαστικά προστατευτικά, μαύρες ζάντες 15 ιντσών, μαύρους πλευρικούς καθρέπτες, φιμέ πίσω κρύσταλλα. Στο εσωτερικό του υπάρχει βάση στήριξης στο ταμπλό για το smartphone, τέσσερις αερόσακοι, Bluetooth και νέες ταπετσαρίες.

Το νέο Panda Waze θα τροφοδοτείται από βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων απόδοσης 69 ίππων.


Tags assigned to this article:
FiatPandaWazeεφαρμογή Waze

Related Articles

Ρεκόρ παραγωγής για το Volkswagen Passat που έφτασε τα 30 εκατομμύρια (video)

Πριν από 46 χρόνια, το Μάιο του 1973, η Volkswagen ξεκίνησε την παραγωγή του Passat, ενώ μέχρι σήμερα η κατασκευή

Πωλείται μια τρακαρισμένη Lamborghini Urus

Αν η αγορά μιας καινούργιας Lamborghini Urus σας είναι ασύμφορη τότε μπορείτε να εξετάσετε τη συγκεκριμένη αγγελία. Η εν λόγω

Ανακυκλωμένα υλικά και υψηλή τεχνολογία στο εσωτερικό του νέου Skoda Enyaq iV (video)

To νέο Enyaq iV δε θα ξεχωρίζει μόνο επειδή είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Skoda, αλλά και για