Breaking News

Τίτλοι τέλους για την Mitsubishi σε Ευρώπη και Ελλάδα

Τίτλοι τέλους για την Mitsubishi σε Ευρώπη και Ελλάδα

Στις 27 Ιουλίου του 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Mitsubishi Motors Corporation συνεδρίασε και αποφάσισε να «παγώσει», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στο επίσημο Δελτίο Τύπου, την εισαγωγή νέων μοντέλων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η σχετική απόφαση έγινε πριν από λίγες μέρες γνωστή. Διευκρινίζεται ωστόσο ότι οι πωλήσεις των υφιστάμενων μοντέλων θα συνεχιστούν, όπως επίσης οι after-sales υπηρεσίες και τα σέρβις για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων Mitsubishi.

Διαβάστε επίσης: Μπορείτε να βρείτε τις αλλαγές στο ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross;

Αναφέρεται ακόμα ότι το κόστος που θα προκύψει λόγω του «παγώματος» εισαγωγής των νέων μοντέλων στη Γηραιά Ήπειρο έχει υπολογιστεί στην πρόβλεψη κερδών για το 2020. Το συγκεκριμένο κόστος βέβαια βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.

Η αποχώρηση, με απλά λόγια, της ιαπωνικής εταιρείας από την Ευρώπη, φυσικά επηρεάζει και την ελληνική αγορά, όπου δε θα έρθουν τα νέα μοντέλα της Mitsubishi. Στη χώρα μας η γκάμα της Mitsubishi περιλαμβάνει τα Space Star, Eclipse Cross, ASX, Outlander PHEV και L200. Όταν ολοκληρώσουν λοιπόν τον κύκλο ζωής τους δε κάνουν απόβαση στην Ελλάδα οι διάδοχοι τους.

Οι λόγοι που οδήγησαν την Mitsubishi σε αυτή τη δύσκολη απόφαση είναι τα χαμηλά νούμερα των πωλήσεων και οι ολοένα αυστηρότεροι κανόνες που θεσπίζει η Ευρώπη για τις εκπομπές ρύπων των οχημάτων.



Related Articles

Πόσα σκαλοπάτια ανέβηκε το Range Rover Sport PHEV; (video)

Αλήθεια εσείς αντέχετε να ανεβείτε 999 σκαλοπάτια; Το Range Rover Sport PHEV πάντως απέδειξε ότι μπορεί και μάλιστα μονομιάς. Πού

Η Porsche 911 Targa 4 GTS με αριθμό παραγωγής 999.999

Σίγουρα η Porsche 911 με αριθμό παραγωγής 1.000.000 είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του γερμανικού supercar. Ωστόσο ιδιαίτερη σημασία

Δώρο γάμου έγινε ένα φορτηγό της Volvo (video)

Αποχυμωτές, καφετιέρες, κορνίζες και βάζα σήμερα είναι ξεπερασμένα για δώρα γάμου, καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι προτιμούν πλέον να