Breaking News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 8-11-2020 κατά τις ώρες 08:00 έως 13:30, λόγω εκτέλεσης εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Βασ. Γεωργίου Β’.

Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ρηγίλλης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μελεάγρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά ως εξής: Μελεάγρου-αριστερά Ησιόδου/ή Μιμνέρμου-Ρηγίλλης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.



Related Articles

Suzuki Jimny κόβει δρόμο από αερογέφυρα πεζών! (video)

Είναι από τα περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν συμβεί στην Ελλάδα, καθώς δε φημιζόμαστε για την οδική

Έκλεβαν αυτοκίνητα τα ξήλωναν και πουλούσαν τα εξαρτήματα

H Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσε ακόμα μια σπείρα, η οποία έκλεβε αυτοκίνητα και αφού τα αποσυναρμολογούσε πουλούσε στη συνέχεια τα εξαρτήματα

Κατρακύλησαν οι παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω κορωνοϊού

Οι αρνητικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού στην παγκόσμια οικονομία αποδεικνύονται τεράστιες, ειδικά στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στις περισσότερες