Breaking News

H στιγμή που Hyundai καρφώνεται πίσω από Toyota (video)

H στιγμή που Hyundai καρφώνεται πίσω από Toyota (video)

Μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις οπίσθιας σύγκρουσης είναι όταν το προπορευόμενο όχημα επιβραδύνει λόγω ερυθρού σηματοδότη.

Τι γίνεται όμως όταν ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου έχει αλλού την προσοχή του και όχι στο δρόμο; Την πιο ξεκάθαρη απάντηση μας δίνει το παρακάτω video, το οποίο προέρχεται από την ενσωματωμένη κάμερα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου σε δρόμο της Καλιφόρνια.

Όπως θα δείτε λοιπόν ένα Toyota Tundra σταματάει κανονικά στη διασταύρωση, καθώς έχει ανάψει ο ερυθρός σηματοδότης. Δευτερόλεπτα μετά όμως ένα λευκό Hyundai Elantra χτυπάει με δύναμη από πίσω το ιαπωνικό pickup.

Μάλιστα φαίνεται ότι ο οδηγός του Elantra δεν πάτησε φρένο ούτε καν την τελευταία στιγμή. Αυτό δείχνει ότι ήταν εντελώς αφηρημένος ή ότι κάποιο παθολογικό αίτιο επηρέασε την ικανότητα του για οδήγηση.

Από τη σύγκρουση το εμπρός τμήμα του Elantra καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ καπνοί έβγαιναν από τον κινητήρα. Το πίσω τμήμα του Tundra σηκώθηκε στον αέρα και έπειτα προσγειώθηκε κάθετα στη  μέση της διασταύρωσης.

Ας ελπίσουμε ότι κανένας από τους οδηγούς-συνεπιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα και τα μάτια σας να είναι διαρκώς καρφωμένα στο δρόμο.



Related Articles

Επίθεση με κλοτσιές σε Tesla Model 3 (video)

Θύμα «κακοποίησης» έπεσε ένα σταθμευμένο Tesla Model 3 από δυο νεαρούς άντρες, οι οποίοι του επιτέθηκαν, χωρίς να μπορεί κανείς

Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε 59 νέα οχήματα

Ο γερασμένος στόλος περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας χρειάζεται ανανέωση, καθώς συχνά τα οχήματα που φροντίζουν για την ασφάλεια των πολιτών

Τροχαία Μυτιλήνης και Χίου: 12 συλλήψεις σε μια εβδομάδα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα σε Λέσβο και Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, του