Breaking News

Με σπορ έκδοση έρχεται το ανανεωμένο Hyundai Kona

Με σπορ έκδοση έρχεται το ανανεωμένο Hyundai Kona

Η εκκεντρική εξωτερική εικόνα ήταν το «κλειδί» για την επιτυχία του Hyundai Kona, το οποίο σύντομα θα το δούμε ανανεωμένο.

Η κορεάτικη εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την όψη του ανανεωμένου Kona, το οποίο εκφράζει τη νέα παγκόσμια σχεδιαστική της ταυτότητα, ονόματι “Sensuous Sportiness”.

Όπως παρατηρούμε από τις σχετικές φωτογραφίες το μπροστινό τμήμα του ανανεωμένου Kona είναι φαρδύτερο, διαθέτει νέα μάσκα, ενώ αντλήθηκε έμπνευση από τη μύτη του καρχαρία.

Πιο δυναμικά δείχνουν τα τεχνολογίας Led φωτιστικά σώματα δυο επιπέδων, ενώ διακρίνουμε και την αλουμινένια ποδιά στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα, ο οποίος έχει πιο επιθετική σχεδίαση και κάθετες εισαγωγές αέρα στα άκρα του. Σύμφωνα με τη Hyundai συνολικά το ανανεωμένο Kona θα έχει πιο αεροδυναμική σχεδίαση. Για πρώτη φορά το Kona θα αποκτήσει στη γκάμα του τη σπορ οπτικά έκδοση N Line.

Εντός των επόμενων εβδομάδων η Hyundai δεσμεύτηκε ότι θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του ανανεωμένου Kona.


Tags assigned to this article:
HyundaiKonaN Lineανανεωμένο

Related Articles

Πωλείται Ford Focus του 2002 με ελάχιστα χλμ. που δεν είναι «γυρισμένα» – Σε άριστη κατάσταση αλλά χωρίς καν ηλεκτρικά παράθυρα (φωτογραφίες)

Το συγκεκριμένο σκούρο μπλε Ford Focus μοιάζει να «τηλεμεταφέρθηκε» από το έτος 2002 στο 2024. Παρότι υπάρχει στη ζωή εδώ

Για την πόλη και για χαλαρές βόλτες στην εξοχή το Fiat 500L City Cross

Λίγους μήνες μετά την ανανέωση του Fiat 500L στη γκάμα του προστίθεται η νέα έκδοση City Cross. Όπως προδίδει το

Όλα τα ατυχήματα που έγιναν το 2017 στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ (video)

Σε μερικές μέρες το 2017 θα περάσει στην ιστορία και η θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία κάνει τον ετήσιο