Breaking News

Γλυκές αναμνήσεις από ένα παλιό φορτηγό παγωτού

Γλυκές αναμνήσεις από ένα παλιό φορτηγό παγωτού

Πολλοί ίσως να θυμούνται από την παιδική τους ηλικία τις Κυριακάτικες βόλτες στο πάρκο όταν οι γονείς τους αγόρασαν παγωτό από το λευκό εκείνο φορτηγό που ήταν πάντα σταθμευμένο στο ίδιο σημείο και τους το προσέφερε ένας ευγενικός κύριος με το πλατύ του χαμόγελο.

Ένα από αυτά τα φορτηγά είναι και το συγκεκριμένο Ford του 1966 που βλέπετε στις φωτογραφίες, το οποίο φέρει τα σήματα της αμερικάνικης εταιρίας παγωτού Good Humor, η οποία δροσίζει μικρούς και μεγάλους εδώ και σχεδόν 100 χρόνια.

Το εν λόγω λοιπόν φορτηγό παγωτού θα βγει σε δημοπρασία από την Barrett-Jackson τον επόμενο μήνα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες τροφοδοτείται από έναν 4.0 λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο τριών σχέσεων.

Άνηκε στη συλλογή 146 κλασικών αυτοκίνητων του δισεκατομμυριούχου John Staluppi, ο οποίος ασχολήθηκε με το εμπόριο αυτοκίνητων στην Αμερική, ενώ ήταν αυτός που αναγνώρισε πρώτος στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού την αξιοπιστία αυτοκινητοβιομηχανιών από την Ασία, όπως η Honda και η Hyundai.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Επιστρέφει ηλεκτροκίνητη η Saab;

Επειδή μάλλον θα έχετε χάσει επαφή με το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την Saab, ας κάνουμε μια

Το πλουσιότερο εξοπλιστικά SsangYong Tivoli

Πιο πλήρης από ποτέ είναι ο εξοπλιστικός κατάλογος του SsangYong Tivoli, χάρη στη νέα έκδοση ονόματι Ultimate. Τι παραπάνω προσφέρει

Γιατί οι πελαργοί με τα μωρά προτιμούν το Fiat 500L; (video)

Πλέον δε θα πρέπει να πείσουμε μόνο τα μικρά παιδιά ότι τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός, αλλά και τους