Breaking News

Μια Skoda Octavia για το βουνό και τον οικογενειάρχη

Μια Skoda Octavia για το βουνό και τον οικογενειάρχη

Ήπιες off-road περιπέτειες και άπλετους χώρους μπορεί να προσφέρει η νέα Skoda Octavia Scout.

Χάρη στο στάνταρ πακέτο Rough-Road η Octavia Scout περιλαμβάνει μεγαλύτερη απόσταση 15 χλστ. από το έδαφος, μαύρο πλαστικό προστατευτικό περιμετρικά του αμαξώματος, διαφορετικούς προφυλακτήρες με αλουμινένια βάση, στάνταρ ζάντες 18 ιντσών (προαιρετικά 19 ιντσών) και σύστημα τετρακίνησης σε συνδυασμό με συγκεκριμένους κινητήρες.

Παράλληλα στα εμπρός φτερά συναντάμε το λογότυπο Scout, ενώ στάνταρ είναι οι Led προβολείς ομίχλης και προαιρετικοί οι full-LED Matrix προβολείς. Με το station wagon αμάξωμα της Octavia Combi η νέα έκδοση Scout διακρίνεται για την πρακτικότητα της, με τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ να αυξάνεται κατά 30 λίτρα, φτάνοντας πλέον τα 640 λίτρα.

Για πρώτη φορά η Octavia Scout θα διατίθεται και ως προσθιοκίνητη σε συνδυασμό με το δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα TDI των 115 ίππων και το βενζινοκινητήρα 1.5 TSI των 150 ίππων, ο οποίος προσφέρεται και με ήπιο υβριδικό σύστημα E-Tec, καθώς και με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων DSG.

Με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο θα συνοδεύεται η νέα Octavia Scout όταν τροφοδοτείται από το δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα TDI των 200 ή 150 ίππων, καθώς και με το δίλιτρο βενζινοκινητήρα TSI των 190 ίππων.

Το λανσάρισμα της νέας Octavia Scout στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν θα γίνουν γνωστές τον Ιούλιο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Octavia Scoutoff-roadSKODAstation wagon

Related Articles

Δείτε την παράδοση ενός Ford GT στον ιδιοκτήτη του (video)

Μια μεγάλη νταλίκα στάθμευσε έξω από το σπίτι ενός νέου ιδιόκτητη του Ford GT, με το οποίο ήταν φορτωμένο. Ο

Ο πιο γρήγορος γάμος έγινε μέσα σε μια Porsche Cayenne (video)

Αν είστε παντρεμένοι τότε σίγουρα ξέρετε ότι το video του γάμου σχεδόν πάντα αργεί λίγο να ετοιμαστεί. Αυτό ίσχυσε και

Η τσαγιέρα της Renault

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει η Renault τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τότε που μπήκε στο μαγικό κόσμο