Breaking News

Η Ferrari που άργησε επτά εβδομάδες λόγω κορωνοϊού (video)

Η Ferrari που άργησε επτά εβδομάδες λόγω κορωνοϊού (video)

Στην πατρίδα της Ferrari, τη γειτονική Ιταλία, οι πληγές από την πανδημία του κορωνοϊού είναι πολύ βαθιές και δεν έχουν κλείσει ακόμα.

Ωστόσο τα εργοστάσια της Ferrari σε Μόντενα και Μαρανέλο την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψαν σταδιακά σε ρυθμούς πλήρους παραγωγής, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ονόματι “Back on Track”.

Η κατασκευή μιας συγκεκριμένης Monza SP2, σε συνδυασμό γκρι και μαύρου χρώματος, όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ήταν το πρώτο supercar της Ferrari μετά την επαναλειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας. Η κατασκευή της είχε διακοπεί πριν από επτά περίπου εβδομάδες, όταν ο κορωνοϊός έκλεισε τo εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο. Μετά από τη μεγάλη αυτή αναμονή ο αγοραστής της στις Η.Π.Α πληροφορήθηκε ότι η Monza SP2 είναι έτοιμη να του παραδοθεί.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι η Monza SP2 τροφοδοτείται από θηριώδη  V12 κινητήρα 6.5 λίτρων, απόδοσης 810 ίππων και τα 719 Nm ροπής. Επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,9 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένο να κατασκευαστεί μια γκρι 812 GTS Spider και μια κόκκινη F8 Tributo, οι οποίες θα ταξιδέψουν σε Αυστραλία και Γερμανία αντίστοιχα. Στο παρακάτω video θα δείτε πως οι εργαζόμενοι της Ferrari επέστρεψαν στη γραμμή παραγωγής φορώντας γάντια και μάσκες.


Tags assigned to this article:
Ferrariκορωνοϊόςπαραγωγή

Related Articles

To αυτοκίνητο με την ταχύτερη επιτάχυνση στον κόσμο

Αν το μυαλό σας πηγαίνει σε κάποια γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία supercars, τότε κάνετε λάθος. Το αυτοκίνητο με την ταχύτερη επιτάχυνση

Τι οδήγησε στην καταστροφή αυτής της Ferrari 458 Spider; (video)

Προσοχή, στο παρακάτω video ακολουθούν σκληρές εικόνες, καθώς προβάλλεται η καταστροφή μιας πανέμορφης Ferrari 458 Spider, επομένως καλό θα ήταν

Πόσο καιρό πήρε η παραγωγή 300 αγωνιστικών Lamborghini Huracan;

Η Lamborghini δε φημίζεται μόνο για τις επιδόσεις της στην άσφαλτο, αλλά και για το πόσο γρήγορη είναι στην παραγωγική