Breaking News

Σύγκρουση 60 οχημάτων με αρκετούς τραυματίες (video)

Σύγκρουση 60 οχημάτων με αρκετούς τραυματίες (video)

Μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός τις τελευταίες μέρες να είναι αρκετά ηλιόλουστος (αν και η καραντίνα δε μας επιτρέπει να τον χαρούμε) όμως στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Σικάγο χιόνισε.

Αυτό είχε ως συνέπεια οι δρόμοι να καλυφτούν από πάγο και χιόνι με την προσφυγή των οχημάτων να μειώνεται σημαντικά. Στον αυτοκινητόδρομο Kennedy Expressway λοιπόν σημειώθηκε μια μεγάλη καραμπόλα, στην οποία εκτιμάται ότι ενεπλάκησαν περίπου 60 οχήματα.

Οι τοπικές Αρχές αναφέρουν ότι 14 επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά τα τραύματα τους δεν ήταν σοβαρά. Παράλληλα τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο εξέτασαν 32 ακόμα επιβάτες, οι οποίοι όμως δήλωσαν ότι αισθάνονται καλά και δε θέλουν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η καραμπόλα παραμένουν άγνωστες, ενώ διακρίνονται πολλά οχήματα να έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών από τη σύγκρουση και να έχουν υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε προσωρινά για να καθαριστεί από τα συντρίμμια και οι γερανοί να μεταφέρουν τα αυτοκίνητα, άλλα άνοιξε μια λωρίδα ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Kennedy ExpresswayκαραμπόλαΣικάγο

Related Articles

Στους δρόμους των Τρικάλων βγαίνουν τα αυτόνομα ρομπότ Yape

Πριν από μερικές μέρες καθορίστηκε με Υπουργική Απόφαση το πλαίσιο που θα επιτρέψει τη νόμιμη και ασφαλή διεξαγωγή δοκιμών για

Έκανε προσπέραση πάνω στο χιόνι και το μετάνιωσε (video)

Ο οδηγός του συγκεκριμένου παλιού Jeep, που θα δείτε στο παρακάτω video, προφανώς βιάζονταν και έτσι αποφάσισε να προσπεράσει το

Ο οδηγός και ο κινητήρας ενός Subaru WRX εκτοξεύτηκαν μετά από σύγκρουση

Η σφοδρότατη σύγκρουση του συγκεκριμένου μπλε Subaru WRX είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να εκτιναχτεί σε απόσταση όχι μόνο ο