Breaking News

Τατουάζ σε αυτοκίνητο κόστισε σχεδόν 130.000 ευρώ (video)

Τατουάζ σε αυτοκίνητο κόστισε σχεδόν 130.000 ευρώ (video)

Ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ, χωρίς μάλιστα χρώματα, πάνω σε κάποιο σημείο του σώματος συνήθως έχει «τσιμπημένη» τιμή.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο μπορεί να κοστίσει ένα τατουάζ πάνω σε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο… Το Lexus UX είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που διακοσμήθηκε εξωτερικά με την τέχνη του τατουάζ και σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία το σχετικό κόστος έφτασε τα 129.800 ευρώ.

Βέβαια η Lexus επέλεξε την κορυφαία καλλιτέχνη των τατουάζ στο Λονδίνο, Κλαούντια ντι Σάμπι, η οποία με τεράστια υπομονή χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τρυπάνι με λεπτή μύτη αποτύπωσε πάνω στο λευκό αμάξωμα του UX κυπρίνους. Το εν λόγω ψάρι στην παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη αντιπροσωπεύει τις ιδιότητες της καλής τύχης και της επιμονής.

Επίσης με το χέρι ζωγράφισε το περίπλοκο σχέδιο χρησιμοποιώντας 5 λίτρα χρώματος, ενώ με φύλλα χρυσού ανέδειξε ορισμένες λεπτομέρειες και στο τέλος το αμάξωμα περάστηκε με μια προστατευτική επίστρωση λάκας.

Αν είστε λάτρης των τατουάζ αλλά και του Lexus UX, μάλλον θα σας απογοητεύσουμε, καθώς το πρωτότυπο αυτό έργο δε θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LexusUXτατουάζ

Related Articles

Δείτε πως να αλλάξετε ελαστικό αν ποτέ χρειαστεί (video)

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί οδηγοί δε ξέρουν πως να τοποθετήσουν τη ρεζέρβα σε περίπτωση που το ελαστικό κάποιου τροχού

Ποια μάρκα αυτοκινήτων αλλάζει όνομα;

Για να χτίσεις ένα ισχυρό brand name απαιτούνται πολλά χρόνια και σκληρή προσπάθεια, ενώ σίγουρα τεράστιο ρόλο παίζουν τα προϊόντα

Το νέο Audi A1 θα έχει πολύ χρώμα

Στην πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης που θα προσφέρει το A1 δεύτερης γενιάς εστιάζει η Audi. H γερμανική εταιρία με σήμα τους