Breaking News

Πώς έκανε σούζα αυτό το μεγάλο τρέιλερ;

Πώς έκανε σούζα αυτό το μεγάλο τρέιλερ;

Ο οδηγός του συγκεκριμένου φορτηγού μάλλον δεν υπολόγισε σωστά το ύψος μιας γέφυρας ή δεν πρόσεξε την πινακίδα που ενημερώνει για το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος των διερχόμενων οχηµάτων, με αποτέλεσμα η πορεία του να ανακοπεί απότομα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι πως το μεγάλο τρέιλερ χωματουργικών εργασιών που ρυμουλκούσε κατέληξε σε όρθια θέση να στηρίζεται πάνω στη γέφυρα.

Το εν λόγω ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου σε αυτοκινητόδρομο της Ιντιάνα, ενώ  σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός και σύντομα ο δρόμος δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία.

Παράλληλα η γέφυρα εξετάστηκε από ειδικούς, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη στατικότατα της.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Θα δίνατε 128.000 ευρώ για ένα βιβλίο της Ferrari;

Η ιστορία της Ferrari είναι σίγουρα ιδιαίτερα σημαντική, έχει πολλά ενδιαφέροντα κεφάλαια και αξίζει να τη γνωρίζει κανείς. Ωστόσο αν

Καταστράφηκε μια BMW M5 αξίας 117.900 ευρώ

Πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολο να συναντήσετε στο δρόμο μια M5 First Edition, καθώς ο αριθμός των αντιτύπων της που

Έλεγχοι της Τροχαίας για κόντρες οχημάτων-91 παραβάσεις

Αποφασισμένη να σταματήσει του αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας οχημάτων σε δημόσιους δρόμους είναι η Τροχαία. Για το λόγο αυτό σχεδόν κάθε