Breaking News

Ατύχημα με 180 χλμ./ώρα για αγωνιστικό Hyundai-Σώθηκε το πλήρωμα (video)

Ατύχημα με 180 χλμ./ώρα για αγωνιστικό Hyundai-Σώθηκε το πλήρωμα (video)

Οι θεατές του ράλι Μόντε Κάρλο έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν είδαν το αγωνιστικό Hyundai i20 WRC να βγαίνει εκτός δρόμου και να κατρακυλά πολλές φορές στη χαράδρα, κόβοντας μάλιστα και ένα δέντρο.

Το πλήρωμα του αγωνιστικού i20 WRC απαρτίζονταν από τους Οττ Τάνακ και Μάρτιν Γιάρβεογια, οι οποίοι πραγματοποιούσαν στο ράλι Μόντε Κάρλο το ντεμπούτο τους στην ομάδα της Hyundai.

Τη στιγμή της σύγκρουσης το i20 WRC κινούνταν με 180 χλμ./ώρα, ωστόσο οι Τάνακ και Γιάρβεογια δεν τραυματίστηκαν, αλλά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο για ορισμένες εξετάσεις.

Στα δυο παρακάτω video που δημοσιεύτηκαν στο Twitter θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε στην τέταρτη Ειδική Διαδρομή του ράλι Μόντε Κάρλο την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου,  όπως καταγράφηκε από τις κάμερες του αγώνα, αλλά από την εσωτερική κάμερα του i20 WRC.



Related Articles

Καταδίωξη μιας Alfa Romeo Giulia που φωσφορίζει (video)

Από χιλιόμετρα μακριά είναι πλέον ορατή η Alfa Romeo Giulia, όχι λόγω της πρόσφατης ήπιας ανανέωσης που υπέστη, αλλά εξαιτίας

Το Tesla Model X παίζει στην άμμο της ερήμου (video)

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους διασκεδάζουν οι πλούσιοι της Μέσης Ανατολής είναι να παίρνουν τα ακριβά τους αυτοκίνητα

Τα τελευταία και συλλεκτικά Subaru BRZ

Το κύκνειο άσθμα του ξεκινάει το Subaru BRZ, το οποίο όμως σκοπεύει να κάνει εντυπωσιακή έξοδο από τη «σκηνή» της