Breaking News

Πωλούνται στρατιωτικές «Καναδέζες»

Πωλούνται στρατιωτικές «Καναδέζες»

Μνήμες από τη στρατιωτική σας θητεία σίγουρα θα ξυπνήσουν μέσα από τη συγκεκριμένη αγγελία, καθώς σχεδόν όλοι έχουμε επιβιβαστεί σε «Καναδέζα».

Αυτό είναι το παρατσούκλι στα στρατιωτικά οχήματα Mercedes G-Class που υπηρετούν μέχρι και σήμερα ακούραστα στον ελληνικό στρατό. Ωστόσο οι εν λόγω περίπου τριάντα «Καναδέζες» προέρχονται από το στρατό της Ελβετίας και διατίθενται προς πώληση από Lorinser στη Γερμανία, μια εταιρεία που ειδικεύεται στις βελτιώσεις μοντέλων της Mercedes.

Ανάμεσα στις απόστρατες G-Class βρίσκουμε εκδόσεις με υφασμάτινη οροφή και μακρύ μεταξόνιο και δυνατότητα μεταφοράς μέχρι οχτώ ατόμων, καθώς επίσης με σκληρή οροφή και τέσσερα καθίσματα.

Τροφοδοτούνται από τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.3 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης με κλείδωμα πίσω διαφορικού.

Οι τιμές εξαρτώνται από την κατάσταση, τα χιλιόμετρα και την ηλικία της εκάστοτε «Καναδέζας». Έχουν διανύσει από 45.000 έως 202.000 χλμ., κατασκευάστηκαν από το 1990 μέχρι το 1996, ενώ οι τιμές ξεκινάνε από τα 15.200 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 19.500 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
G-ClassMercedesΚαναδέζαστρατός

Related Articles

Αλματώδης… πρόοδος για το Lada Niva – Αποκτά ΑΒS και κινητήρα Euro 5 (φωτογραφίες)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μια φράση που ταιριάζει «γάντι» στις πρόσφατες αναβαθμίσεις των Lada Niva

Η BMW M760Li και η Ducati Panigale V4 μετρούν τις δυνάμεις τους (video)

Σίγουρα θέλει φαντασία για να βάλεις μια πολυτελή λιμουζίνα όπως η BMW M760Li να κοντραριστεί με μια δυνατή μοτοσικλέτα όπως

Το αγωνιστικό Hyundai i30 N TCR των 350 ίππων

Μια στάση στο Σαλόνι του Σικάγου κάνει το Hyundai i30 N TCR προτού μπει μέσα στην πίστα. Πρόκειται για την