Breaking News

Μονοθέσιο του Σουμάχερ πουλήθηκε 6,36 εκατομμύρια ευρώ

Μονοθέσιο του Σουμάχερ πουλήθηκε 6,36 εκατομμύρια ευρώ

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που φτάνουν για τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε το 2013.

Ωστόσο οι «μετοχές» του Μίχαελ Σουμάχερ στο «χρηματιστήριο» των δημοπρασιών παραμένουν ιδιαίτερα υψηλές. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πώληση του μονοθέσιου Ferrari F2001, που οδηγούσε ο Γερμανός πιλότος τη σεζόν 2001, στο αστρονομικό ποσό των 6,36 εκατομμύριων ευρώ σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Το μονοθέσιο F2001 που δημιούργησε η Scuderia τότε για τον Σουμάχερ και τον ομόσταυλο του Ρούμπενς Μπαρικέλο, βρέθηκε σε κάθε αγώνα εκείνης της σεζόν στο βάθρο. Ο Σουμάχερ μέσα από το κόκπιτ του F2001 κέρδισε εννέα αγώνες, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 123 βαθμούς.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Σε πέντε μέρες πάνω από 18.000 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ σε όλη την Ελλάδα – Ελέγχθηκαν σχεδόν 70.000 οχήματα

Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του

Μας αλλάζει τα φώτα η Περιφέρεια Αττικής! Θα βάλει πάνω από 23.700 Led στους δρόμους

Υψίστης σημασίας για την ασφάλεια των οδηγών, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι ο επαρκής φωτισμός των δρόμων. Ακόμα καλύτερη

Honda Ν-Οne: Με turbo κινητήρα μόλις 0,66 λίτρων

Ελάτε να γνωρίσουμε ένα άγνωστο στην Ευρώπη μοντέλο της Honda, το μικροσκοπικό Ν-One, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά στην πατρίδα του.