Breaking News

Μονοθέσιο του Σουμάχερ πουλήθηκε 6,36 εκατομμύρια ευρώ

Μονοθέσιο του Σουμάχερ πουλήθηκε 6,36 εκατομμύρια ευρώ

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που φτάνουν για τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε το 2013.

Ωστόσο οι «μετοχές» του Μίχαελ Σουμάχερ στο «χρηματιστήριο» των δημοπρασιών παραμένουν ιδιαίτερα υψηλές. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πώληση του μονοθέσιου Ferrari F2001, που οδηγούσε ο Γερμανός πιλότος τη σεζόν 2001, στο αστρονομικό ποσό των 6,36 εκατομμύριων ευρώ σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Το μονοθέσιο F2001 που δημιούργησε η Scuderia τότε για τον Σουμάχερ και τον ομόσταυλο του Ρούμπενς Μπαρικέλο, βρέθηκε σε κάθε αγώνα εκείνης της σεζόν στο βάθρο. Ο Σουμάχερ μέσα από το κόκπιτ του F2001 κέρδισε εννέα αγώνες, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 123 βαθμούς.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Εδώ ξηλώνονταν κλεμμένες μοτοσυκλέτες για να γίνουν ανταλλακτικά (video)

O φόβος και ο τρόμος είχε γίνει για τους ιδιοκτήτες δικύκλων στην Πάτρα ένας άντρας, καθώς σύμφωνα με την Ελληνική

Αστυνομικοί καταδίωκαν για πάνω από 100 χλμ. κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε 15χρονος (βίντεο)

Αν  οι γονείς σας παραπονιούνται ακόμα για το πόσο ζωηροί ήσασταν στην εφηβεία σας, τότε μάλλον θα μείνουν άφωνοι με

Ηλεκτροκίνητο και cabrio το Nissan Leaf

Ίσως να μιλάμε για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο με cabrio αμάξωμα, μετά από την κίνηση της Nissan να παρουσιάσει