Breaking News

Τρομακτικό ατύχημα προκάλεσε μια Mercedes C-Class (video)

Τρομακτικό ατύχημα προκάλεσε μια Mercedes C-Class (video)

Mε ταχύτητα 144 χλμ./ώρα έτρεχε σε κεντρικό δρόμο του Μαϊάμι Μπιτς η λευκή Mercedes C-Class που θα δείτε στο παρακάτω video.

Όταν μια Jaguar E-Pace επιχείρησε αναστροφή στο συγκεκριμένο δρόμο παρασύρθηκε πλευρικά με δύναμη από τη C-Class, καθώς στην κυριολεξία την πέταξε στον αέρα και την έστειλε πάνω σε άλλα αυτοκίνητα.

Συνολικά ζημιές υπέστησαν έξι αυτοκίνητα, ενώ εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δυο σοβαρά. Το ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας ενός απέναντι κτιρίου και πραγματικά προκαλεί τρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν αυτόπτες μάρτυρες για να βοηθήσουν, οι οποίοι αντίκρισαν ένα σκηνικό καταστροφής. Αμέσως έφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε για πολλές ώρες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
C-ClassE-PaceJaguarMercedesατύχημα

Related Articles

Δείτε ένα Honda Civic να προσπερνά σε στροφή και να ανατρέπεται (video)

Παραλίγο τραγωδία θα μπορούσε να είχε συμβεί όταν ένα Honda Civic εξετράπη της πορείας του μετά από προσπέραση. Όπως θα

Ποιοι μπορούν πλέον να οδηγούν δίκυκλα με δίπλωμα αυτοκινήτου;

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου η ισοδυναμία της άδειας οδήγησης αυτοκινήτου (Β) με την άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου (ΑΜ, έως

Subaru «σούβλισε» Toyota (video)

Έχουμε μπει στο χειμώνα πλέον και οι βροχές είναι συχνότερες, επομένως οι οδηγοί πρέπει να επιδεικνύουν μεγαλύτερη προσοχή στο δρόμο.