Breaking News

Προσπάθησε να παρκάρει και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο (video)

Προσπάθησε να παρκάρει και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο (video)

Έχουμε δει επικές αποτυχημένες προσπάθειες στάθμευσης αυτοκινήτου, ωστόσο τη συγκεκριμένη σίγουρα θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Ο οδηγός του μαύρου Honda που θα δείτε στο παρακάτω video βρισκόταν στο κέντρο του Βανκούβερ, όταν εντόπισε μια παράλληλη κενή θέση στάθμευσης. Ωστόσο καθώς έμπαινε με το πίσω μέρος του οχήματος φαίνεται ότι μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι.

Το Honda επιτάχυνε απότομα, ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, καβάλησε ένα προστατευτικό τσιμεντένιο χώρισμα και στη συνέχεια κατέληξε με την οροφή του πάνω στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δυο επιβάτες του Honda και δυο πεζοί. Τα πράγματα θα μπορούσαν πάντως να είναι πολύ χειρότερα, καθώς από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονταν αρκετός κόσμος.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
HondaΒανκούβερπαρκάρισμα

Related Articles

To πανέμορφο ρολόι της Bentley

Αν οι χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς, τότε η Bentley σας προτείνει να τον μετράτε με το νέο της ρολόι.

Η πιο περίεργη «στάση» αυτοκινήτων από Subaru Outback και Tesla Model S

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες αυτές πραγματικά απορεί πως έγινε αυτού του τύπου η «επαφή» ανάμεσα στο Subaru Outback και το

Δε ξανάγινε! Πτώση φορτηγού ακριβώς στο σημείο που είχε γίνει πριν τρακάρισμα (video)

Ορισμένα περιστατικά αν δεν τα είχε καταγράψει η κάμερα, θα δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε ότι έχουν συμβεί στην πραγματικότητα. Ένα από