Breaking News

Έκανε αναστροφή πάνω στις ράγες και παρασύρθηκε από τρένο (video)

Έκανε αναστροφή πάνω στις ράγες και παρασύρθηκε από τρένο (video)

Μια εντελώς απερίσκεπτη και άκρως επικίνδυνη απόφαση πήρε ο οδηγός του γκρι  Chevrolet Equinox που θα δείτε στο παρακάτω video.

Ενώ λοιπόν κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί το τρένο, για άγνωστο λόγο ο οδηγός του Equinox επιχείρησε παράνομη αναστροφή κόβοντας απότομα το τιμόνι προς τα αριστερά.

Δυστυχώς όμως μόλις οι τροχοί του Equinox πάτησαν πάνω στις ράγες ο οδηγός είδε προφανώς έντρομος το τρένο να έρχεται κατά πάνω του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τρένο να χτυπήσει με δύναμη το πίσω τμήμα του Equinox, το οποίο σχεδόν εκτινάχτηκε και αφού έκανε μια στροφή 360 μοιρών κατέληξε στραπατσαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Οι οδηγοί που περίμεναν να ανάψει πράσινο από την απέναντι πλευρά της διασταύρωσης παρακολούθησαν το ατύχημα, ενώ ορισμένοι έτρεξαν να προσφέρουν βοήθεια στον οδηγό του Equinox και το τρένο σταμάτησε. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν τραυματίστηκε κανένας σοβαρά.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη προς το τέλος του περασμένου Αυγούστου στη Μινεσότα των Η.Π.Α. Μεγάλη προσοχή λοιπόν όταν διασχίζετε με το αυτοκίνητο σας φυλασσόμενες, αλλά κυρίως αφύλακτες σιδηροδρομικές διαβάσεις.

 


Tags assigned to this article:
ChevroletEquinoxΤρένο

Related Articles

Άγρια καταδίωξη κλεμμένου Toyota – Έτρεχε με 200 χλμ./ώρα για να ξεφύγει από τα περιπολικά! (βίντεο)

Το βίντεο από μια άγρια καταδίωξη έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία από την Πολιτεία της Τζόρτζια, με τα πλάνα να

Σύλληψη για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Αθηνών – Πώς αποκτούσε πρόσβαση στα οχήματα;

Διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στον αερολιμένα Αθηνών φαίνεται ότι πραγματοποιούσε συστηματικά ένας 63χρονος αλλοδαπός. Η σύλληψή του έγινε

Ξέμεινε ύφασμα από αερόσακους αυτοκινήτων και έφτιαξαν αθλητικά παπούτσια!

Τίποτα δεν πάει χαμένο πλέον στην παραγωγική διαδικασία, καθώς η βιωσιμότητά και τα φιλικότητα των υλικών προς το περιβάλλον είναι