Breaking News

Διπλό χτύπημα κεραυνού σε Toyota RAV4 (video)

Διπλό χτύπημα κεραυνού σε Toyota RAV4 (video)

Συνήθως λέμε ότι ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές, ωστόσο μερικές φορές και ο κεραυνός πράττει το ίδιο.

Πιο τρανταχτό παράδειγμα από το στιγμιότυπο που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου μάλλον δεν υπάρχει. Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video ένα μαύρο Toyota RAV4 που κινούνται κατά τη διάρκεια βροχής σε δρόμο της πόλης Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία, χτυπήθηκε διαδοχικά από δυο κεραυνούς.

Το φαινόμενο των πολλαπλών κεραυνών στο ίδιο σημείο δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο, ωστόσο συμβαίνει συνήθως σε σταθερά αντικείμενο και όχι τόσο γρήγορα. Το ευτύχημα πάντως είναι ότι κανένας επιβάτης δεν έπαθε το παραμικρό, όσο για το RAV4 δε γνωρίσουμε αν έχει υποστεί ζημιές, καθώς έχει τύχει να καταστραφούν τα ηλεκτρικά συστήματα αυτοκίνητου που έχει κεραυνοβοληθεί.

Στην ατυχή περίπτωση που σας συμβεί κάτι ανάλογο οι ειδικοί συμβουλεύουν να κάνετε αμέσως στην άκρη του δρόμου το αυτοκίνητο, να απενεργοποιήσετε τον κινητήρα, να διπλώσετε τα χέρια σας και να αποφύγετε να αγγίζετε οτιδήποτε μεταλλικό μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς και το ραδιόφωνο για λίγη ώρα.


Tags assigned to this article:
RAV4ToyotaΚεραυνός

Related Articles

ΕΛ.ΑΣ.: Αύξηση περιπολιών με 9.000 αστυνομικούς στους δρόμους την περίοδο των γιορτών

Τις τελευταίες μέρες η κίνηση στους δρόμους έχει αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το πρόβλημα

Μετωπική σύγκρουση Porsche Cayenne και Skoda Fabia με ένα νεκρό (video)

Συγκλονίζει το video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα σε αυτοκίνητο και δείχνει πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Απολύθηκε γιατί έβρεχε τους περαστικούς (video)

Το πιθανότερο είναι να σας έχει τύχει κάποια βροχερή χειμωνιάτικη μέρα να περπατάτε και τα λιμνάζοντα ύδατα που έχουν συγκεντρωθεί