Breaking News

Έκρυψε 6 κιλά ηρωίνη στην πόρτα του αυτοκινήτου

Έκρυψε 6 κιλά ηρωίνη στην πόρτα του αυτοκινήτου

Πίσω από την πλαστική επένδυση της δεξιάς πόρτας αυτοκινήτου είχε κρύψει ένας 23χρονος ημεδαπός μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα 13 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 6 κιλών και 484 γραμμαρίων. Ο νεαρός θεωρείται μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, ενώ η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε μετά από έρευνα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητο του στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενήργησαν στο ύψος των Μαλγάρων βρήκαν την κρυμμένη ηρωίνη. Η μεταφορά της ηρωίνης γίνονταν από την Αθήνα με στόχο να διοχετεύει σε στέκια εξαρτημένων από ουσίες ατόμων στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Έκρυψε τα κλοπιμαία στον αερόσακο του αυτοκινήτου (video)

Αρκετή φαντασία σίγουρα διαθέτει ένα από τα άτομα που συνελήφθει για ληστεία, καθώς τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

Χιλιάδες κλήσεις έκοψε η Τροχαία την προηγούμενη εβδομάδα – Ποιες ήταν οι συχνότερες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ;

Μπλόκα από την Τροχαία στήθηκαν για ακόμα μια φορά σε όλους τους δρόμους της χώρας, ώστε να εντοπιστούν οι οδηγοί

Πόσο κοστίζουν τα νέα ρολόγια χειρός της BMW;

Τη σχεδιαστική της υπογραφή βάζει πλέον η BMW όχι μόνο στα αυτοκίνητα που κατασκευάζει, αλλά και σε κομψά ρολόγια χειρός.