Breaking News

Έτσι καταστράφηκε αυτή η Ferrari F12 (video)

Έτσι καταστράφηκε αυτή η Ferrari F12 (video)

Χτυπώντας από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη η κόκκινη Ferrari F12 που θα δείτε στο παρακάτω video μοιάζει με μπαλάκι του πινγκ-πονγκ.

Το εν λόγω ατύχημα με το ιταλικό supercar συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κίνα, όταν ο οδηγός της επιτάχυνε απότομα χάνοντας τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο πλαγιολίσθησε, χτύπησε στο αριστερό τσιμεντένιο προστατευτικό τοιχίο καταστρέφοντας το εμπρός τμήμα της Ferrari F12, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος σε συνδυασμό με την απειρία μάλλον του οδηγού είχαν σαν αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό της  Ferrari F12. Ας ελπίσουμε όμως ότι ο οδηγός της είναι καλά στην υγεία του.

Να πούμε ότι η «καρδία» της Ferrari F12 είναι ένας V12 κινητήρας 6.3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 741 ίππους και 690 Nm ροπής, ενώ της επιτρέπει αστραπιαία επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτ.


Tags assigned to this article:
F12Ferrariατύχημα

Related Articles

Σμπαράλια έγινε μια McLaren 720S

Σβήστηκε από το χάρτη των supercars μια McLaren 720S, καθώς καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από μια σφοδρή σύγκρουση. Το τροχαίο ατύχημα

Έβγαλαν μέσα από ποτάμι μια Porsche 911 GT3 RS αξίας πάνω από 380.000 ευρώ (φωτογραφίες & βίντεο)

Σε «υγρό τάφο» μετατράπηκε ο ποταμός Snoqualmie στην Ουάσιγκτον για μια Porsche 911 GT3 RS. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο

Το Nissan GT-R βιντεοσκοπεί το κορυφαίο GT-R Nismo

Αν ποτέ συναντήσετε στο δρόμο το νέο Nissan GT-R Nismo είναι μάλλον απίθανο να προλάβετε να το φωτογραφήσετε ή να