Breaking News

Ένα Fiat 124 Spider στο Pride 2019

Ένα Fiat 124 Spider στο Pride 2019

Στα χρώματα του ουράνιου τόξου ντύθηκε ένα λευκό Fiat 124 Spider Lusso, καθώς θα συμμετάσχει στη μηχανοκίνητη παρέλαση Ντιτρόιτ Pride 2019 που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Παρούσα θα είναι εκεί και η τοπική κοινότητα των ΛΟΑΤ (από τα αρχικά των λέξεων  λεσβία, ομοφυλόφιλος, αμφιφυλόφιλος και τρανς), καθώς επίσης ένα ακόμα 124 Spider και ένα 500X, καθώς η FCA Αμερικής και η Fiat είναι βασικοί χορηγοί και υποστηρικτές της παρέλασης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους κόλπους της FCA Aμερικής υπάρχει και η ομάδα GALA (Gay and Lesbian Alliance). Πρόκειται για μια από τις  επτά συνολικά ομάδες εργαζομένων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα και την ισότητα των Αφροαμερικανών, των Ισπανών, των Ασιατών, των ΛΟΑΤ, των Βετεράνων, των Αμερικανών και Γυναικών.


Tags assigned to this article:
124 Spider LussoFCAFiatPride 2019Ντιτρόιτ

Related Articles

Δείτε πως να αλλάξετε ελαστικό αν ποτέ χρειαστεί (video)

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί οδηγοί δε ξέρουν πως να τοποθετήσουν τη ρεζέρβα σε περίπτωση που το ελαστικό κάποιου τροχού

Το Volkswagen Golf R περιπολεί και οπλοφορεί με 400 ίππους

Ο βελτιωτικός οίκος Oettinger προτείνει στην αστυνομία της Γερμανίας να εντάξει στο στόλο της ένα ενδυναμωμένο Golf R. Tο εν

Στο σφυρί με υψηλότατη τιμή ένα από τα μόλις 250 Volkswagen XL1

Πριν από πέντε χρόνια η Volkswagen μας είχε εντυπωσιάσει βάζοντας στη γραμμή της παραγωγής το φουτουριστικό μέχρι και σήμερα XL1.