Breaking News

Η Suzuki δε μπορεί να καλύψει τη ζήτηση για το νέο Jimny

Η Suzuki δε μπορεί να καλύψει τη ζήτηση για το νέο Jimny

Τρίβουν τα χέρια τους στη Suzuki με την έλευση του νέου Jimny, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ζήτηση του είναι ήδη αρκετά υψηλή.

Η νέα γενιά του μικρού ιαπωνικού SUV έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 4.500 ενδιαφερόμενους αγοραστές στην επίσημη ιστοσελίδα της Suzuki στη Βρετανία.

Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα, καθώς η Suzuki Βρετανίας θα μπορεί, αρχικά τουλάχιστον, να προσφέρει σε περιορισμένο αριθμό το νέο Jimny. Περίπου 1.100 αυτοκίνητα το πρώτο έτος και 2.000 αυτοκίνητα το χρόνο στη συνέχεια, καθώς προηγείται η Ιαπωνία, όπου και εκεί το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο.

Το νέο Jimny διακρίνεται για το σκληροτράχηλο χαρακτήρα και τις εκτός δρόμου ικανότητες του και όχι τόσο για την άνεση και την οδηγική του συμπεριφορά στην άσφαλτο.

Κάτω από το καπό του τοποθετείται ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας με ισχύ 102 ίππων και ροπή 130 ίππων που συνδυάζεται με το στάνταρ μηχανικό κιβώτιο των 5 σχέσεων ή με το προαιρετικό αυτόματο των 4 σχέσεων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
JimnySuzuki

Related Articles

Οι πωλήσεις του Subaru Forester έφτασαν τα δυο εκατομμύρια

Μπορεί στην Ελλάδα η Subaru να σημειώνει αρκετά χαμηλές πωλήσεις στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού όμως τα πράγματα για την

Ο σοβαρός λόγος που η Ford ανακαλεί 1,5 εκ. Focus

Μια μεγάλη ανάκληση των μοντέλων Focus αναγκάζεται να κάνει η Ford στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Ο λόγος είναι ένα

Αποστολή αστροναυτών στο διάστημα με Tesla! (video)

Αναρωτιέστε γιατί το ασημί Tesla Model X που βλέπετε στις φωτογραφίες φέρει αυτοκόλλητα της NASA; Αρχικά να πούμε ότι στις