Breaking News

Η στιγμή που φορτηγό παρασέρνει ένα Honda Odyssey (video)

Η στιγμή που φορτηγό παρασέρνει ένα Honda Odyssey (video)

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση είχε ένα φορτηγό με το λευκό Honda Odyssey που θα δείτε στο παρακάτω video.

Την ευθύνη έχει καθαρά ο οδηγός του ιαπωνικού βαν, καθώς πέρασε με κόκκινο φανάρι τη διασταύρωση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η χρήση κινητού τηλεφώνου από τον ίδιο εκείνη τη στιγμή είχε ως αποτέλεσμα να αποσπαστεί η προσοχή του και να μη δει το φορτηγό που έρχονταν κατά πάνω του.

Καθώς το φορτηγό χτύπησε με τη «μούρη» την αριστερή πλευρική επιφάνεια του Odyssey το έσπρωξε για μερικά μέτρα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν από τη μοτοσυκλέτα τους δυο αναβάτες που περνούσαν από το σημείο εκείνη τη στιγμή, αν και αυτό δε διακρίνεται στο video.

To ευτύχημα είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ σίγουρα τον οδηγό του Odyssey προστάτεψαν οι πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας που ενεργοποιήθηκαν αμέσως. Το εν λόγω ατύχημα σημειώθηκε σε διασταύρωση της Νέας Υόρκης.



Related Articles

Συνελήφθησαν οδηγοί ταξί με «πειραγμένες» ταμειακές και πλαστές άδειες (video)

Τον κλάδο των οδηγών ταξί αμαύρωσαν με τις παράνομες ενέργειες τους ορισμένοι τους συνάδελφοι. Έπειτα λοιπόν από στοχευμένους ελέγχους που

Δυο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για διαρρήξεις αυτοκινήτων

Δυο αλλοδαποί, αμφότεροι ηλικίας 24 ετών, συνελήφθησαν στην περιοχή της Καλαμαριάς με την κατηγορία των διαρρήξεων σταθμευμένων αυτοκινήτων. Αστυνομικοί του

Κόλλησε το γκάζι μετά από τρακάρισμα (video)

Αυτή είναι η πιο λογική εξήγηση που δίνεται στα όσα συνέβησαν αμέσως μετά την πλευρική πρόσκρουση ενός Toyota πάνω σε