Breaking News

Ένα τσιμεντένιο διαχωριστικό έσωσε πολλούς οδηγούς (video)

Ένα τσιμεντένιο διαχωριστικό έσωσε πολλούς οδηγούς (video)

Σωτήριο αποδείχτηκε το τσιμεντένιο διαχωριστικό σε αυτοκινητόδρομο της Γιούτα στις Η.Π.Α, καθώς απέτρεψε μια πολλαπλή σύγκρουση οχημάτων.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που κατάγραψε η ενσωματωμένη κάμερα ενός αυτοκινήτου που ήταν ακινητοποιημένο λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης, από το αντίθετο ρεύμα ξαφνικά ένα διερχόμενο pickup πλαγιολισθαίνει επικίνδυνα.

Έπειτα κατευθύνεται με ταχύτητα προς τα σταματημένα αυτοκίνητα του αντίθετου ρεύματος, αλλά ευτυχώς την τρελή του πορεία ανακόπτει το ψηλό τσιμεντένιο διαχωριστικό, καθώς το pickup προσκρούει σε αυτό, το καβαλάει και σύρεται πάνω σε αυτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός του pickup δεν τραυματίστηκε, καθώς αμέσως μετά τη σύγκρουση φάνηκε να συνομιλεί με έναν αστυνομικό που βρίσκονταν κοντά στο σημείο. Αιτία για να χάσει τον έλεγχο του pickup ο οδηγός στάθηκε μάλλον ο σχηματισμός πάγου πάνω στην άσφαλτο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν δεν υπήρχε το τσιμεντένιο διαχωριστικό το pickup θα είχε πέσει πάνω σε αρκετά ακινητοποιημένα οχήματα του αντίθετου ρεύματος.

 



Related Articles

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο πρόβλημα η παράνομη στάθμευση – Η Τροχαία έκοψε πάνω από 300 κλήσεις σε 24 ώρες

Ακόμα πιο δύσκολη καθίσταται καθημερινά η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας οδηγών που παρκάρουν παράνομα. Σύμφωνα με τα

Ο χειρότερος τρόπος να ρυμουλκήσεις αυτοκίνητο (video)

Έχει τύχει ποτέ να χαλάσει το αυτοκίνητο σας στο δρόμο και να χρειαστεί να το ρυμουλκήσει γερανός; Συνήθως οι οδηγοί

Από μεγάφωνα περιπολικών ανακοινώνεται η απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 9 ατόμων (video)

Τον περασμένο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, από τα μεγάφωνα περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας ακούγονταν το ηχογραφημένο μήνυμα για