Breaking News

Νυχτερινή ξενάγηση στο μουσείο της Porsche (video)

Νυχτερινή ξενάγηση στο μουσείο της Porsche (video)

Αν δε σας έχει δοθεί μέχρι τώρα η ευκαιρία να επισκεφτείτε το μουσείο της Porsche, το οποίο βρίσκεται στο Τσουφενχάουζεν της Γερμανίας, μπορείτε να κάνετε μια σύντομη βόλτα σε αυτό, μέσα από το παρακάτω video.

Τα πανοραμικά πλάνα που θα δείτε τραβήχτηκαν από drone κατά τη διάρκεια της νύχτας, προφανώς για να είναι άδειο το μουσείο από επισκέπτες. Το μουσείο της Porsche γιορτάζει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει υποδεχτεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια επισκέπτες.

Στο χώρο των 5.600 τ.μ. φιλοξενούνται πάνω από 80 μόνιμα εκθέματα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται σπάνια ιστορικά και αγωνιστικά οχήματα.


Tags assigned to this article:
Porscheμουσείο

Related Articles

Νίκαια: Νεκρός 22χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας – Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Με μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση ξεκινάει η εβδομάδα, καθώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Δείτε ένα Honda CR-V να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Όταν λόγω μηχανικής βλάβης ή κλαταρισμένου ελαστικού αναγκάζεστε να σταματήστε στη δεξιά λωρίδα αυτοκινητοδρόμου δεν πρέπει να ξεχνάτε τα εξής.

Άγριο κυνηγητό μιας ΒMW X3 από περιπολικά (video)

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εξελίχτηκαν στους δρόμους του Γιορκσάιρ στη Βρετανία, καθώς περιπολικά καταδίωξαν άγρια μια ΒMW X3. Στη μαύρη κλεμμένη