Breaking News

Μυστηριώδης πυρκαγιά ξέσπασε σε σταθμευμένο Tesla Model S (video)

Μυστηριώδης πυρκαγιά ξέσπασε σε σταθμευμένο Tesla Model S (video)

Σοβαρά ερωτήματα και έντονη ανησυχία εγείρει πρόσφατο περιστατικό με ένα ηλεκτροκίνητο Tesla Model S, το οποίο πήρε φωτιά.

Το περίεργο στην εν λόγω ιστορία είναι ότι η φωτιά ξέσπασε ενώ το Model S ήταν σταθμευμένο σε ένα υπόγειο πάρκινγκ.  Το περιστατικό συνέβη στη Σαγκάη της Κίνας και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί κάτω από το Model S και σχεδόν αμέσως μετά γίνεται μια έκρηξη και τυλίγεται στις φλόγες. Να σημειωθεί ότι δεν ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα για να φορτίσει, επομένως αποκλείεται το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος.

Η πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το Model S, ενώ προξένησε σημαντικές ζημίες και σε δυο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα δίπλα του. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Οι Αρχές προφανώς θα ανακαλύψουν αν υπήρχε κάποιος εμπρηστικός μηχανικός κάτω από το καμένο Model S, ενώ σε αντίθετη περίπτωση αυτό θα σημαίνει ότι η πυρκαγιά ίσως προκλήθηκε από το ηλεκτρικό του σύστημα.

Από την πλευρά της η Tesla δήλωσε ότι έστειλε ομάδα εμπειρογνώμων της να διερευνήσει το περιστατικό και ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Model STeslaφωτιά

Related Articles

Παρέλαση από Vespa με 3.000 συμμετοχές

Στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Ημερών Vespa 2018 πραγματοποιήθηκε στη βόρεια Ιρλανδία η μεγαλύτερη ίσως συγκέντρωση των πιο κλασσικών δικύκλων. Στην

18χρονη οδηγός Corvette έτρεχε με 250 χλμ./ώρα – Παρέσυρε και σκότωσε αναβάτη μοτοσυκλέτας (βίντεο)

Για ακόμα μια φορά δυστυχώς η υπερβολική ταχύτητα ήταν η αιτία να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του στην άσφαλτο.

Έκρηξη από φρεάτιο ισοπέδωσε διερχόμενο βαν (video)

Τρόμο αλλά και απορίες προκαλεί ένα video που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου στην Ιαπωνία. Όπως θα δείτε λοιπόν στο