Breaking News

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με Ford Fiesta που πέρασε κόκκινο φανάρι (video)

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με Ford Fiesta που πέρασε κόκκινο φανάρι (video)

Ο οδηγός ενός pickup βρισκόταν από τους πρώτους στο φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο, ωστόσο σχεδόν αμέσως αφότου ξεκίνησε εμβολίστηκε από ένα Ford Fiesta.

To παρακάτω video που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα του pickup αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι μοναδικός υπαίτιος για το τρακάρισμα ήταν ο οδηγός του μπλε Fiesta, καθώς παραβίασε με ταχύτητα το δικό του ερυθρό σηματοδότη.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με δύναμη πλαγιομετωπικά με το κόκκινο pickup. Αμφότερα τα εμπλεκόμενα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ διακρίνουμε ότι στο Fiesta ενεργοποιήθηκαν οι πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας. Για λίγα χιλιοστά γλύτωσε από το Fiesta ένα λευκό Jeep, το οποίο βρισκόταν αριστερά του pickup στο φανάρι.

Το εν λόγω τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 15 Απριλίου σε δρόμο της  Πενσιλβανίας. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του Fiesta δε μπορούσε να τους απαντήσει σε απλές ερωτήσεις, ενώ βγήκαν ένα κουτί με χάπια στο κάθισμα.

Ο ίδιος τους απάντησε ότι είναι διαβητικός. Τώρα αν αυτό συνδέεται με το ατύχημα του θα το διερευνήσουν οι αρμόδιοι….


Tags assigned to this article:
FiestaFordpickupσύγκρουση

Related Articles

Toyota RAV4 γκρέμισε κολόνα φωτισμού (video)

Χάος προκάλεσε ο οδηγός ενός Toyota RAV4 όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του. Το περιστατικό

Οπίσθια πρόσκρουση μιας BMW σε φορτηγό (video)

Ο οδηγός της παλιάς ασήμι BMW Σειράς 5 που θα δείτε στο παρακάτω video είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το

Δείτε πως αυτό το Nissan Murano σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό (video)

Όταν οδηγούμε στην αριστερή ή δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα πρέπει να προέχουμε πάρα πολύ, καθώς συχνά η διαγράμμιση τους τελειώνει