Breaking News

Οδηγός λεωφορείου δεν είδε το κόκκινο φανάρι και εμβόλισε ένα Tesla (video)

Οδηγός λεωφορείου δεν είδε το κόκκινο φανάρι και εμβόλισε ένα Tesla (video)

Η χαμηλή ορατότητα, λόγω καιρικών συνθηκών, σε συνδυασμό με λίγη απροσεξία ήταν μάλλον οι αιτίες που ο οδηγός του συγκεκριμένου αστικού λεωφορείου δεν είδε ότι είχε ανάψει κόκκινο φανάρι.

Το κατάλαβε όταν μπροστά του βρέθηκε ένα Tesla που διέσχιζε τη διασταύρωση, όμως δεν υπήρχε χρόνος αντίδρασης και η ολισθηρότητα του δρόμου από το χιόνι οδήγησε σε πλευρική σύγκρουση.

Το ατύχημα αυτό που σημειώθηκε στο Οντάριο του Καναδά κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκίνητου. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video αμέσως μετά τη σύγκρουση ενεργοποιήθηκαν αυτόματα τα αλάρμ του Tesla, ενώ οδηγός του και ο οδηγός του λεωφορείου βγήκαν σώοι και αβλαβείς. Στη συνέχεια η συνοδηγός του αυτοκίνητου που είχε την ενσωματωμένη κάμερα έτρεξε στο σημείο για να προσφέρει βοήθεια.



Related Articles

Κόλλησε το γκάζι μετά από τρακάρισμα (video)

Αυτή είναι η πιο λογική εξήγηση που δίνεται στα όσα συνέβησαν αμέσως μετά την πλευρική πρόσκρουση ενός Toyota πάνω σε

Πήγε στο συνεργείο την Alfa Romeo Giulia QV και ο μηχανικός τη διέλυσε! – Τράκαρε σε παρκαρισμένη Porsche 911 (φωτογραφίες)

Λένε ότι το αυτοκίνητο δε δανείζεται, ειδικά αν έχεις μια Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, αναγκάστηκα όμως πρέπει να την εμπιστευτείς

Πάνω από 10 κιλά ηρωίνης έβαλαν αστυνομικοί από πόρτες αυτοκινήτου (video)

H Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε το παρακάτω video στο οποίο βλέπουμε τον εντοπισμό μεγάλη ποσότητας ναρκωτικών σε κρύπτη αυτοκινήτου. Μια συνηθισμένη