Breaking News

Καλύτερη πλοήγηση και συνδεσιμότητα από το Nissan Micra

Καλύτερη πλοήγηση και συνδεσιμότητα από το Nissan Micra

Με ένα νέο σύστημα πολυμέσων προσφέρεται πλέον το Nissan Micra, βελτιώνοντας σημαντικά την επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία λοιπόν το νέο σύστημα πολυμέσων NissanConnect εγγυάται άμεση συνδεσιμότητα στα smartphones μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Παράλληλα οι οδηγοί του Micra μπορούν να κατεβάσουν στο smartphone τους την εφαρμογή “Door T Door Navigation” στην οποία μπορούν να ορίσουν τον προορισμό τους ενώ βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο και έπειτα να τον στείλουν στο σύστημα πλοήγησης του Micra, εξοικονομώντας έτσι χρόνο. Επίσης το νέο σύστημα πολυμέσων με τη βοήθεια του “TomTom Premium Traffic” ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον οδηγό για την κίνηση στους δρόμους.

Από την κεντρική οθόνη αφής των 7 ιντσών που υποστηρίζει το νέο σύστημα πολυμέσων ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γρήγορη αναζήτηση προορισμού, να εξατομικεύσει τα εικονίδια που εμφανίζονται και να παρακολουθεί τη διαδρομή του στο χάρτη.

Ο πίνακας οργάνων στο Micra έχει επανασχεδιαστεί, καθώς ανάμεσα στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο υπάρχει πλέον μια οθόνη που προβάλει πρόσθετες πληροφορίες κατά τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων SMS και τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης.



Related Articles

Νέα πιο σπορ έκδοση GSe για το Opel Grandland! (video)

Την κορυφαία και πιο σπορτίφ εκδοχή του Grandland αποκάλυψε η Opel. Το μεγαλύτερο SUV της γερμανικής εταιρείας, εντάχθηκε στη νέα

Πόσα Nissan Qashqai, X-Trail και Murano κατασκευάστηκαν το 2018 στη Ρωσία;

Ένα νέο ετήσιο ρεκόρ παραγωγής το 2018 γιόρτασε το εργοστάσιο της Nissan που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Παρά

Το Toyota Prius PHV διέσχισε την έρημο της Σαχάρας

Ακούγεται τρελό και όμως συνέβη! Ένα υβριδικό plug-in μοντέλο, όπως το Toyota Prius PHV, κατάφερε να διασχίσει την έρημο της