Breaking News

Το νέο Kia Ceed και με station wagon αμάξωμα

Το νέο Kia Ceed και με station wagon αμάξωμα

Η αναμενόμενη προσθήκη στη γκάμα του νέου Ceed επιβεβαιώθηκε από την Kia και αφορά το πρακτικότερο station wagon αμάξωμα του.

Το νέο Ceed Sportwagon, όπως θα ονομάζεται, θα παρουσιαστεί επίσημα από την κορεάτικη εταιρεία στο Σαλόνι της Γενεύης. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες η όψη του Ceed Sportwagon είναι πανομοιότυπη με του hatchback μοντέλου τρίτης γενιάς που αποκαλύφτηκε στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ διαφοροποιείται, όπως είναι λογικό, από την πίσω κολόνα και μετά.

Παράλληλα ίδια παραμένει και η γκάμα των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι εξακολουθούν να συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο 7αρι διπλού συμπλέκτη.

Τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ και κατά πόσο μεγαλύτερο σε μήκος είναι το νέο Ceed Sportwagon θα τα μάθουμε από την Kia στην ελβετική πόλη. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο μέλλον να δούμε το Ceed και με Shooting Brake αμάξωμα που θα έχει κεκλιμένη οροφή, αλλά και το ισχυρότερο Ceed GT.


Tags assigned to this article:
Ceed GTCeed SportwagonKia

Related Articles

Με αυτόματο πιλότο πλέον το Nissan Qashqai

Ο ηγέτης στην κατηγορία των crossover στην Ευρώπη που δεν είναι άλλος από το Nissan Qashqai έβαλε ακόμα ένα ισχυρό

Bαν της Hyundai με 405 ίππους κάνει drift (video)

Όταν η Hyundai μας σύστησε το i30 N, το πρώτο της μοντέλο επιδόσεων, μας απέδειξε ότι γνωρίζει πως να αφήνει

Τι γίνεται όταν μεταφέρεις χριστουγεννιάτικο δέντρο με BMW; (video)

Έξω χιονίζει και το τζάκι είναι αναμμένο, επομένως μιλάμε για την ιδανική ατμόσφαιρα για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μητέρα