Breaking News

Με αλεξίσφαιρα παράθυρα το Rezvani Tank (video)

Με αλεξίσφαιρα παράθυρα το Rezvani Tank (video)

Aν έχετε διαβάσει έστω και μια φορά για το άγνωστο στους περισσοτέρους Rezvani Tank, τότε σίγουρα θα το θυμάστε για το θηριώδες και συνάμα αρκετά ιδιαίτερο σχήμα του.

Πέρα από τις ικανότητες του σε off-road εδάφη το Tank διακρίνεται και για το υψηλό επίπεδο προστασίας που μπορεί να προσφέρει στους επιβάτες του. Δεν αναφερόμαστε σε συστήματα ευεργετικής ή παθητικής ασφάλειας.

Ο λόγος για την έκδοση Military που δημιούργησε η καλιφορνέζικη εταιρεία Rezvani. Το Tank Military Edition λοιπόν εξοπλίζεται με θερμική νυχτερινή κάμερα, με ενισχυμένη ανάρτηση, με σειρήνα, με πυροπροστασία, ενώ αντέχει σε βόμβες και τα παράθυρα του έχουν βαλλιστική προστασία Επιπέδου 7.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε το παρακάτω video, όπου τα παράθυρα του Tank Military Edition δέχονται σφαίρες 5.56×45 χλστ. πυροβόλου όπλου SIG Sauer SIG516, ωστόσο αυτές δεν καταφέρνουν να τα διαπεράσουν.

Σημειώστε επίσης ότι το Tank Military Edition τροφοδοτείται από V8 Hellcat κινητήρα απόδοσης 707 ίππων, ενώ η τιμή του αγγίζει τα 264.400 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Related Articles

Το Ford Fiesta ST ξεσαλώνει σε αλατωρυχείο (video)

Κάτω από έδαφος δεν κινείται μόνο το μετρό αλλά και το νέο Ford Fiesta, το οποίο απέδειξε ότι είναι αρκετά

Σταθμός φόρτισης πάνω στο βουνό από τη Land Rover

Το plug-in υβριδικό Range Rover P400e μπορεί να φτάσει σε δύσβατα μέρη, χάρη στις ισχυρές off-road ικανότητες του. Το πρόβλημα

Nissan GT-R ξεκινάει κόντρα και καταλήγει πάνω σε τοίχο (video)

Παταγώδη αποτυχία είχε ένα μπλε Nissan GT-R που συμμετείχε σε αγώνα dragster, όχι επειδή δεν κατάφερε να περάσει τον αντίπαλο