Breaking News

Η Citroen μας δείχνει το ράλι Μόντε Κάρλο σε μικρογραφία (video)

Η Citroen μας δείχνει το ράλι Μόντε Κάρλο σε μικρογραφία (video)

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι θαυμάζει σε ένα λόφο του Μόντε Κάρλο τη θέα από ψηλά μέσα στο ιστορικό Citroen  SM Cabriolet με τζαζ μουσική υπόκρουση.

Ξαφνικά ακούγεται η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το τρία και τότε κάνει την εμφάνιση του το Citroen C3 WRC, το οποίο ορμάει στην Ειδική Διαδρομή του 87ου ράλι Μόντε Κάρλο.

Το παραπάνω σκηνικό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινό, ωστόσο όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, όλα διαδραματίζονται σε μια μακέτα, ενώ τα οχήματα της Citroen είναι μινιατούρες σε κλίμακα 1/43.

Το φετινό ράλι Μόντε Κάρλο με 16 Ειδικές Διαδρομές  συνολικού μήκους 323,83 χλμ. πραγματοποιείται από 24 έως 27 Ιανουαρίου, ενώ η Citroen Racing συμμετέχει με δύο πληρώματα αποτελούμενα από τους Οζιέ-Ινγκρασιά και Λάπι-Φερμ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ξεχάστε το Audi ΤΤ όπως το ξέρατε

Τέλος εποχής για εμβληματικό σπορ coupe μοντέλο της Audi, καθώς αποφασίστηκε η σταδιακή κατάργηση του από τη γκάμα της γερμανικής

“Made in Turkey” το νέο Toyota C-HR – Το εργοστάσιο με τις πρωτιές στην Ευρώπη (φωτογραφίες)

Η Toyota είναι μια από τις πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες που επενδύει στην Τουρκία, ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένα εργοστάσιο

Μοναδική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων φτιαγμένη μόνο από χιόνι!

Με ισοθερμικά, κασκόλ, χοντρά μπουφάν και σκούφο πρέπει να επισκεφτεί κανείς τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της Polestar, αλλιώς κινδυνεύει να παγώσει.