Breaking News

Οδηγός 85 ετών πυροβολούσε εναντίων αυτοκινήτου (video)

Οδηγός 85 ετών πυροβολούσε εναντίων αυτοκινήτου (video)

Χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω video, o ηλικιωμένος οδηγός ενός λευκού Mazda CX-7 άνοιξε πυρ με το περίστροφο του εναντίων ενός αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που δέχτηκε τις σφαίρες επέστεφε από την εργασία στο σπίτι του, όταν το CX-7 εμφανίστηκε μπροστά του αναβοσβήνοντας του τους προπόλεις και κλείνοντας του σχεδόν το δρόμο.

Έπειτα πέρασε ξυστά από δίπλα του και τότε έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός. Το θύμα αμέσως κάλεσε την αστυνομία, καθώς στη συνέχεια το CX-7 τον ακολουθούσε, ενώ όταν βρέθηκε από πίσω του για να πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας του, τότε τον πυροβόλησε ξανά.

Η αστυνομία αφού εξέτασε το video που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα στο αυτοκίνητο του θύματος εντόπισε τον ιδιοκτήτη του λευκού CX-7 που ήταν ένας 85χρονος άντρας, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού καθόταν και μια γυναίκα, η οποία δήλωσε ότι όταν τον είδε να κρατάει το περίστροφο δεν ήξερε ότι θα το χρησιμοποιήσει.


Tags assigned to this article:
CX-7Mazdaπυροβόλησε

Related Articles

Βγήκε για τζόκινγκ και τη χτύπησε μια BMW (video)

Το ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό αποφάσισε να χαρεί μια γυναίκα στην Καλιφόρνια και βγήκε για τζόκινγκ μαζί με το σκύλο της.

O μπασκετμπολίστας της Toyota που έβαλε 2.020 συνεχόμενα καλάθια (video)

Ποια ομάδα μπάσκετ δε θα ήθελε έναν παίκτη που μπορεί να βάλει χιλιάδες καλάθια; Ένας μπασκετμπολίστας με αυτή την τρομερή

Με τελική ταχύτητα 105 χλμ./ώρα και ταχύτερη επιτάχυνση το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Seat MÓ 125 Performance

Τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου σκούτερ Seat MÓ 125 αποκάλυψε η ισπανική εταιρεία. Ο λόγος για το νέο