Breaking News

Μέχρι και εννέα επιβάτες χωράει το νέο Opel Vivaro Life

Μέχρι και εννέα επιβάτες χωράει το νέο Opel Vivaro Life

Η πρακτικότητα στο μέγιστο βαθμό αντιπροσωπεύεται σίγουρα επάξια στο «πρόσωπο» του νέου Opel Vivaro Life.

Πρόκειται για το νέο επιβατικό βαν της γερμανικής εταιρείας, το οποίο θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στις 18 Ιανουαρίου στο Σαλόνι των Βρυξελλών.

Είναι δομημένο πάνω στην πλατφόρμα  EMP2 του Ομίλου PSA, στον οποίο ανήκει η Opel. Το νέο Vivaro Life θα προσφέρεται με σε δυο μεγέθη ανάλογα με το μήκος του που θα μπορεί να είναι 4,95 μέτρα ή 5,30 μέτρα, ενώ και στις δυο περιπτώσεις το μεταξόνιο του θα είναι σταθερό στα 3,28 μέτρα.

Εμφανισιακά τώρα το νέο Vivaro Life διακρίνεται για τις δυο πλευρικές συρόμενες πόρτες του, για τα ανάγλυφα ημικυκλικά σημεία στους θόλους των τροχών, για τα τρισδιάστατης αισθητικής πίσω φωτιστικά σώματα, για τη μεγάλη κάθετη πόρτα του χώρου αποσκευών, για τις χρωμιωμένες πινελιές στη μάσκα του και για τους κομψούς εμπρός προβολείς.

Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει το εσωτερικό του νέου Vivaro Life από τα υπόλοιπα μοντέλα της Opel, καθώς διαθέτει τριάκτινο τιμόνι, κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών και εναλλακτικό περιστροφικό χειριστήριο για τις αλλαγές των σχέσεων.

Φυσικά το δυνατό του χαρτί είναι η ικανότητα μεταφοράς τεσσάρων έως εννέα επιβατών, αλλά και ο χώρος φόρτωσης του που μπορεί να αγγίξει τα 3.397 λίτρα.

Η πλούσια εξοπλιστική έκδοση Lounge του νέου Vivaro Life περιλαμβάνει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, δυο δερμάτινα πίσω καθίσματα που μπορούν να ρυθμιστούν αντικριστά το ένα από το άλλο και ένα τραπεζάκι με παροχή ρεύματος 230V.

Προς το παρόν η Opel δεν ανακοίνωσε τη γκάμα κινητήρων του νέου Vivaro Life, επιβεβαίωσε όμως ότι στις αρχές του 2021 θα προσφέρεται και με ηλεκτρική έκδοση.



Related Articles

Ανακριτικό βαν της Τροχαίας έγινε το Citroen Jumpy

Συνολικά 64 νέα βαν εντάσσονται στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως ανακριτικά της Τροχαίας. Όπως βλέπουμε

Μεγάλη ζήτηση για το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200

Την εμπορική επιτυχία του αναβαθμισμένου και αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200 γιορτάζει η Nissan, καθώς οι πωλήσεις του στην Ευρώπη από

Ποιο λεωφορείο κάνει δρομολόγια στην εξωτική Γουαδελούπη;

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του νέου λεωφορείου Setra ComfortClass είναι η εταιρεία Pajamandy, η έδρα της οποία βρίσκεται στην εξωτική Γουαδελούπη.