Breaking News

Το Fiat Ducato που οδήγησε σε ρεκόρ παραγωγής

Το Fiat Ducato που οδήγησε σε ρεκόρ παραγωγής

Ένα σημαντικό λόγο για να γιορτάζει έχει το εργοστάσιο της Fiat που βρίσκεται στο Val di Sangro της Ιταλίας, καθώς ο αριθμός των οχημάτων που έχουν κατασκευαστεί εκεί έφτασε πλέον στον αριθμό ορόσημο των 6 εκατομμυρίων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εργοστάσιο ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων της Fiat στην Ευρώπη. Στο ρεκόρ αυτό οδήγησε ένα Ducato Natural Power βαμμένο σε γκρι απόχρωση, με μεσαίο μεταξόνιο και ψηλή οροφή.

Τροφοδοτείται από τον κινητήρα 140 Natural Power χωρητικότητας 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 136 ίππους (3.500 σ.α.λ) και 350 Nm ροπής (1.500 σ.α.λ.), ενώ με τη χρήση φυσικού αερίου η αυτονομία του φτάνει τα 400 χλμ. Η τελική του ταχύτητα είναι 159 χλμ./ώρα, ενώ καταναλώνει 8.6 kg/100 km φυσικού αερίου.

Τα τελευταία 20 χρόνια η FCA έχει πουλήσει πάνω από 754.000 επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα με κινητήρες που καταναλώνουν βενζίνη και φυσικό αέριο. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Ducato Natural Power είναι από την Ιταλία και ασχολείται με τις μεταφορές.

Η γκάμα με τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat Professional περιλαμβάνει επίσης τα Fiorino, Doblo Cargo, Ducato Van, Minibus/Panorama και Panda Van, ενώ το Ducato είναι το εμπορικότερο από όλα.



Related Articles

Βάλσαμο το τιμόνι της Volvo για τους οδηγούς φορτηγών (video)

Το επάγγελμα του οδηγού φορτηγού δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς τα ταξίδια είναι πολλά και οι ώρες πίσω από το

Έπαθλο 100.000 ευρώ από τη Scania στον καλύτερο οδηγό (video)

Για ακόμα μια χρονιά η Scania αναζητά τον καλύτερο οδηγό φορτηγού και λεωφορείου στην Ευρώπη. Πίστευες ότι έχεις ταλέντο πίσω

Τρένο πέρασε ξυστά από απορριμματοφόρο (video)

Βραβείο απερισκεψίας διεκδικεί επάξια ο οδηγός ενός απορριμματοφόρου, ο οποίος παραλίγο να προκαλέσει πλαγιομετωπική σύγκρουση με τρένο. Όπως θα δείτε