Breaking News

Φορτηγό πέφτει σε τροχόσπιτο και το κάνει κομμάτια (video)

Φορτηγό πέφτει σε τροχόσπιτο και το κάνει κομμάτια (video)

Και μόνο η σκέψη ότι μέσα στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο θα μπορούσαν να υπάρχουν επιβάτες σου προκαλεί ανατριχίλα.

Το ίδιο θα αισθανθείτε και εσείς βλέποντας το παρακάτω, καθώς ο αστραπιαίος τρόπος που το τροχόσπιτο διαλύεται και γίνεται χιλιάδες κομμάτια είναι σοκαριστικός. Το ατύχημα συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανίας και κατεγράφη από ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου οχήματος.

Ένα ασημί αυτοκίνητο ρυμουλκούσε το τροχόσπιτο και για κάποιο λόγο επιβράδυνε απότομα. Το μεγάλο φορτηγό που βρισκόταν από πίσω του και κινούνταν με παραπάνω ταχύτητα από την επιτρεπόμενη σε δεξιά λωρίδα και δεν τηρούσε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας.

Έτσι δεν πρόλαβε να αντιδράσει έγκαιρα και στην κυριολεξία συνέτριψε το τροχόσπιτο, κομμάτια του οποίου πετάχτηκαν και σε ένα μπλε Volkswagen Golf που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη διπλανή λωρίδα.



Related Articles

Σύλληψη για δεκατέσσερις κλοπές οχημάτων

Οι κλοπές οχημάτων δεν καταγράφονται μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας αλλά και στα νησιά της. Στην όμορφη Ζάκυνθο

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σκάφη, φωτοβολταϊκό πάρκο, τηλεϊατρική και 5G σε ένα μικρό ελληνικό νησί (photos)

Στη Χάλκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να εγκαινιάσει μια νέα σημαντική πρωτοβουλία στο μικρό νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Έκρυψε πάνω από 6 κιλά ηρωίνη στη ρεζέρβα αυτοκινήτου (video)

Τελικά η εφευρετικότητα των εμπόρων ναρκωτικών είναι ανεξάντλητη. Έχουμε δει πολλές φορές να χρησιμοποιούνται οι εσοχές που βρίσκονται πίσω από