Breaking News

Ανεξήγητη πτώση τεράστιας πινακίδας πάνω σε αυτοκίνητο (video)

Ανεξήγητη πτώση τεράστιας πινακίδας πάνω σε αυτοκίνητο (video)

Απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε αυτοκινητόδρομο της Μελβούρνης.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video μια τεράστια πινακίδα, οριζόντια τοποθετημένη, έπεσε και καταπλάκωσε το μπλε SUV Hyundai που οδηγούσε μια 53χρονη γυναίκα.

Ήταν λες και ένα αόρατο χέρι έσπρωξε από ψηλά την πινακίδα, η οποία πέφτοντας χτύπησε αρχικά το εμπρός καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια συνέτριψε κυριολεκτικά τη δεξιά πλευρά της οροφής.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στην πλευρά που εισέπραξε το μεγαλύτερο μέρος της πτώσης βρίσκονταν η οδηγός, καθώς στην Αυστραλία τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα. Το ευτύχημα είναι ότι η γυναίκα ζει, ενώ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο ελαφρώς τραυματισμένη στο χέρι και στο λαιμό.

Αυτό όμως που προκαλεί μεγαλύτερη ζήτηση είναι ότι δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή ούτε οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, ώστε να δικαιολογηθεί κάπως η πτώση της τεράστιας αυτής πινακίδας. Οι αρμόδιες Αρχές διεξάγουν έρευνα ώστε να βρεθούν τα αίτια της πτώσης, ενώ τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η πινακίδα είχε πρόσφατα συντηρηθεί.



Related Articles

Χαλκομανία έγιναν πολυτελή αυτοκίνητα από κατάρρευση πάρκινγκ (video)

Για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία η οροφή ενός υπόγειου πάρκινγκ καρτέρευσε με αποτέλεσμα δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα να υποστούν ολική καταστροφή.

Χάος σε βενζινάδικο! Γκρέμισε αντλία, έβαλε φωτιά και την κοπάνησε (video)

Μερικές φορές η ανοησία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν συνδυάζεται με την οδήγηση. Ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός λοιπόν που

Ξηλώθηκαν πινακίδες, αφαιρέθηκαν διπλώματα και κόπηκαν πάνω από 250 κλήσεις στην παραλιακή

H συχνότητα των σοβαρών, αλλά και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, που καταγράφονται στην παραλιακή Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, επιβάλλουν την αυστηρότερη επιτήρηση της